Organizatorių archyvo nuotr.

Antrąją Šv. Kalėdų dieną prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ surengė „Gausių šeimų asociacijai“ ir jos vienijamoms šeimoms kalėdinę šventę. Joje dalyvavo Kaune gyvenančios daugiavaikės šeimos su savo atžalomis. Šventės metu prekybos centras visoms šeimoms padovanojo po 500 litų dovanų čekius, už kuriuos šeimos galėjo išsirinkti kalėdines dovanas.

„Šiemet norime suteikti žmonėms ne tik finansinę paramą, bet ir asmeninį dėmesį. Todėl nusprendėme pasikviesti keletą daugiavaikių šeimų į savo „namus“ ir surengti joms šventę čia“, – sakė prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Prie gražios šventės prisidėjo „Megos“ pramogų operatoriai, dovanodami nemokamas pramogas. Šeimos, auginančios 4 ir daugiau vaikų, žaidė boulingą, žiūrėjo kiną, vaišinosi restorane „Bajorų kiemas“ ir rinkosi kalėdinius pirkinius.

„Paprastai paramos sulaukia šeimos, auginančios ne mažiau nei 7 vaikus, o auginančios 4 ar 5 ją gauna rečiausiai. Šis dėmesys joms ypatingai svarbus, nes žiemos švenčių metu gerokai padidėja išlaidos maistui, dovanoms, šildymui. Ne kiekviena šeima turi galimybę susikurti puošnią Kalėdų šventę savo namuose“, – teigė Kauno gausių šeimų bendrijos atstovė Edita Ramanauskienė.

„Mega“ socialinę iniciatyvą rengia ne pirmas Kalėdas. „Iki šiol stengdavomės padėti be tėvų augantiems vaikams, o šiemet norime padėti šeimoms, kurios augina daug vaikų. Tokioms šeimoms pasiruošimas Šv. Kalėdų šventėms yra nemažas rūpestis ir jos ne visada gali skirti pakankamai lėšų, kad nudžiugintų kiekvieną vaiką“, – kalbėjo Rasa Vyšniauskienė.

Praėjusiais metais prekybos centras organizavo lankytojams kalėdinę fotostudiją ir dovanojo nuotraukas, už kurias buvo renkamos aukos organizacijos „Gelbėkit vaikus“ globotiniams. Taip pat yra vykusi akcija „Išpildyk kalėdinę vaiko svajonę“: prekybos centro lankytojai galėjo nupirkti „Gelbėkit vaikus“ globojamiems vaikams dovanas, kurių šie prašė laiškuose Kalėdų Seneliui.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: