(c) Kaunoblogas.lt archyvo nuotr.

Vakar Kaune buvo pristatyta tarptautinio modernaus šokio festivalio programa, dalyviai ir eiga. Žiniasklaidos atstovų konferencija įvyko neiprastoje vietoje – Kauno Coffee Inn’o kavos kavinėje. Modernaus šokio festivalio spaudos konferencijoje buvo parodyta festivalio pristatomoji šokio spektaklių vaizdo fragmentai, išdalyta renginio informacinė medžiaga.

Be šių dalykų, konferencijoje buvo pristatyti dalyviai net iš septynių pasaulio šalių: Vokietijos, Šveicarijos, Venesuelos, Lenkijos, JAV, Ispanijos ir Lietuvos. Vokietiją atstovauja Ben J. Riepe, Šveicariją – Marcel Leemann fizinis šokio teatras, Venesuelą – teatras “Dramo”, Lenkiją – Liublino šokio teatras, JAV – Johannes Wieland, Ispaniją – Teatras “Manantiales” ir Lietuvą – Kauno šokio teatras “Aura”.

19-tasis tarptautinis modernaus šokio festivalis prasidės rugsėjo 27 dieną Vilniuje, tačiau jau spalio 1 dieną jis atkeliaują į Kauną ir tęsis iki spalio 4 dienos, na, o užsibaigs Birštone ir Kaune.

Kaune mes išvysime visus pasirodymus išskyrus vieną, kuris vyks rugsėjo 27 dieną Vilniuje – tai Vokietijos Ben J. Riepe.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: