(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Europos didžiausia pigių skrydžių bendrovė “Ryanair” šiandien paskelbė, kad vasaros sezono metu pasiūlys dar vieną naują maršrutą. Šįkart – Stokholmas (Skavsta), viena gražiausių Europos sostinių. Pigios kelionės į Skandinaviją siūlomos nepraėjus net savaitei nuo paskutinio pranešimo apie dvi Graikijos kryptis į Koso ir Rodo salas.

Aviakompanija “Ryanair” planuoja per metus Kauno oro uoste pervežti daugiau nei vieną milijoną keleivių. Toks keleivių srautas padeda išlaikyti daugiau kaip 1000 darbo vietų turizmo sektoriuje Lietuvoje. Tikimasi, kad kaip ir esami maršrutai į Skandinavijos miestus Geteborgą, Tamperę bei Oslą (Rygge), kurie suaktyvino atvykstamąjį turizmą į Lietuvą, taip ir Stokholmo kryptis prisidės prie tūkstančių atvykstančių lankytojų į Kauną, o tai ženkliai prisideda prie Lietuvos turizmo rinkos augimo.

Skrydžiai naujuoju maršrutu vyks tris kartus per savaitę: antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais, pradedant nuo 2011 m. balandžio 14 d.

Airijos pigių skrydžių aviakompanijos “Ryanair” keleiviai galės atrasti stulbinantį Stokholmo, miesto išsidėsčiusio ant 14 salų bei sujungto 57 tiltais, grožį. Nuostabūs pastatai, išpuoselėtos gamtos erdvės, grynas oras ir artumas vandeniui yra skiriamieji Stokholmo, dar vadinamo “šiaurės Venecija”, bruožai. Stokholmas – miestas, turtingas savo 750 metų istorijos ir kultūros paveldo objektais, šiame mieste rasite platų pasirinkimą pasaulinio lygio muziejų bei pramogų kiekvieno skoniui.

Naujajam maršrutui iš Kauno oro uosto pažymėti, aviakompanija “Ryanair” kviečia keleivius įsigyti vieną milijoną bilietų, kurių kaina yra nuo 21 Lt skrydžiams po visą Europą kovo mėnesį. Šių bilietų ieškokite svetainėje www.ryanair.com iki pirmadienio (vasario 14 d.) vidurnakčio.

Bilietai į Stokholmą (Skavsta) bus parduodami www.ryanair.com tinklapyje nuo vasario 10 d. Bilietų kainos nuo 72 litų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: