Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Penktadienį teisėsaugininkai atskleidė kai kurias septynmetės Skaistės, kuri dingo praėjusį antradienį, nužudymo aplinkybes. Jau sulaikyta psichikos sutrikimų turinti įtariamoji, praneša naujienų portalas delfi.lt.

Mergaitė rugsėjo 4 dieną apie 13 val. Telšių rajone išėjo iš namų apsipykusi su broliu ir dingo be žinios. Po to, kai tėvai kitą dieną kreipėsi į policiją, mažylės ieškojo apie 100 žmonių. Ketvirtadienį septynmetė rasta tvenkinyje, esančiame apie 500 metrų nuo namų.

Penktadienį priešpiet policija dar neturėjo ekspertų išvados dėl mirties priežasties – ar mergytė nuskendo, ar į tvenkinį buvo įmesta jau negyva. Tačiau tai, kad Skaistė nužudyta, nekelia abejonių, nors išorinių smurto žymių ir nematyti – mergaitės rankos ir kojos buvo surištos.

Ketvirtadienį policija sulaikė įtariamąją vietos gyventoją. 25 metų mergina su nužudytąja giminystės ryšiais nesusijusi, tačiau jos buvo pažįstamos. Įtariamoji, pasak pareigūnų, turi psichikos problemų, manoma, jog tai galėjo būti žmogžudystės priežastimi.

Penktadienį sulaikytajai pateikiami įtarimai, tą pačią dieną teismas turėtų svarstyti prokuratūros prašymą įtariamąją suimti.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: