Pagrindui:

225 gr. sausainių
100 gr. sviesto
100 gr. riešutų

Įdarui:

500 g. ricotos (arba mascarponės)
indelis kondensuoto pieno
didelis šaukštas medaus
250 ml plakamosios grietinėlės
3 v. š. želatinos

Riešutus pakepiname keptuvėje ir susmulkiname. Sausainius sumalame mėsmale. Sumaišome kartu su riešutais ir užpilame ištirpintu sviestu. Visą šią masę sudedame į kepimo formą (24 cm) ir suformuojame pagrindą, dedame į šaldytuvą.

Grietinėlę gerai išplakame. Išmaišome ricotą, kondensuotą pieną ir medų. Tuomet įmaišome išplaktą grietinėlę ir supilame ištirpintą želatiną. Viską supilame į formą, pabarstome cinamonu ar kakava ir dedame į šaldytuvą 3 valandoms.
Skanaus!
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: