sdpvilniausrajonas.lt archyvo nuotr.

Iš tiesų, internete galime rasti įvairiausių: tiek šmaikščių, tiek įdomių, tiek subtilių sveikinimų, tačiau ar kopijuota įdėja yra geresnė už savitą, unikalią? Būtent šiame straipsnyje norėčiau pašnekėti apie sveikinimus: pateikti idėjų, kaip būtų galima pasveikinti jubiliatą ar kitokios progos „šventėją“, taip pat, ką būtų galima dovanoti. Pradėkime..

Visų pirma, vertėtų pradėti nuo pagrindinių sveikinimų – sveikinimai gimtadienio proga. Iš tiesų, per savo, nors ir ganėtinai trumpą, gyvenimą mačiau daugybę unikaliausių gimtadienio sveikinimų. Vieni dovanoja milžiniškas puokštes gėlių – merginoms, kiti dovanoja pripučiamas lėles – vaikinams, žinoma. Kad ir kaip bebūtų, kiekviena gauta dovana yra maloni ir savotiškai graži, tačiau, jeigu ši pateikiama įdėjus darbo nuoširdžiai – esu tikras, jog „sueis“, kaip sakoma liaudyje, bet kas. Nepaisant to, nenuklystant nuo temos, ką gi būtų galima dovanoti gimtadienio proga? Viršuje pateikiau ganėtinai neblogas dvi, unikalias idėjas, kurias, galbūt kiti pavadintų „nuvalkiotomis“. Tačiau, nejaugi seną idėją nebūtų galima „atšviežinti“? Juk užtektų įdėti vieną, dvi, tris papildomas detales, sugalvoti įdomesnį pateikimo būdą ir dovana bus įsimintina. Pateiksiu konkretų pavyzdį: panelė švenčia aštuonioliktą gimtadienį – draugai sugalvojo padovanoti… Gėlių! Na ne, tai nebus dvi ar trys rožės – kadangi gimtadienis aštuonioliktas, draugai padovanojo 90 gėlių su užrašu „tikimės tave matyti mažiausiai ateinančius 90 metų“ – nejaugi ne miela dovana? Kūrybiškumui ribų nėra..

Sveikinimai vestuvių proga, taip pat, nėra naujiena. Tačiau, visiškai priešingai nei gimtadienio proga, vestuvėms jaunavedžiai, dažniausiai, nori piniginių sumų – kodėl gi ne? Juk visi nori turėti stiprų finansinį pagrindą po kojomis. Tačiau, jog pinigų perteikimas nebūtų banalus, kodėl gi tai nepateikus šitaip: jaunavedžių artimiausi draugai ar tėvai padovanoja ne va teleloto bilietą, kuris, pasirodo, yra laimingas! Pora laimi dešimt tūkstančių litų! – oi, kiek gi džiaugsmo ir nuoširdžios laimės tai sukeltų jaunavedžių porai! Kaip minėjau, kūrybiškumui, iš tiesų, ribų nėra ir pasveikinti unikaliai galima bet ką!

Taigi, labai tikiuosi, jog straipsnis buvo naudingas ir patarimus galėsite panaudoti praktikoje. Prisiminkite, jog unikali dovana, ypač pateikiant ją nuoširdžiai, yra daug geriau, nei bet koks materialus turtas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: