Šiais metais vykusiuose M.A.M.A. apdovanojimuose „Šventinis Bankuchenas“ buvo nominuotas dvejose nominacijose, kurias abi ir laimėjo. Su savo daina „Lietuvos istorijos epas“ jie įveikė konkurentus metų dainos ir metų vaizdo klipo nominacijose.

Šventinis Bankuchenas – tai ir komikas, ir garsinio teatro režisierius ir aktorius. Jis ir žmogus, ir būsena, ir situacija. Ir, žinoma, šakotis. Bankuchenas, iš kasdienių absurdinių situacijų kuriantis radijo teatro žanru galimus pavadinti epizodus, kurių daugelį tikrai atpažinsime kaip jau patirtą savo pačių. Viskas apgalvota, bet ir improvizuojama, absurdiška ir intelektualu.

Kaip jis pats pristato artėjantį renginį?

,,Šventinis bankuchenas vėl atvažiuoja į Kauną, šįkart – į klubą LARGO. Čia bus pakartotinai atlikta programa “PADŽIAZUOKIME”, prieš tai jau nuskambėjusi laikinojoje sostinėje žiemą. Egzistuoja tikimybė, jog yra žmonių, kurie su ja elementariai dar nėra susipažinę. Mes jaukiai susėdę visi sėdėsime patalpoje, jausime artumą, bendrausime be tabu, šypsosimės, kvatosime, draugausime, eisime nusišlapinti, grįšime nusišlapinę atgal, vėl bendrausime, draugausime, šypsosimės, kvatosime.

SVARBI INFORMACIJA. Renginio metu bus taikomas griežtas dresskodas: parmezano geltona, Štombergo ryški, mikroautobuso mėlyna, lašišų raudona, rudos ruda, akvaplaningo melsva, pemzos pilka, dekupažo spalvota, masažo jautri. Ir atminkite: gražiausias rūbas – tai plati Jūsų šypsena (mokasinų balta)! ”

https://soundcloud.com/sventinis-bankuchenas

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: