Tau rūpi kitas žmogus, nori jam padėti? Ieškai prasmingos veiklos, kurioje galėtum realizuoti save ar atrasti bendraminčių? Kauno Jaunimo linija ieško žmonių, mokančių išklausyti, norinčių išmokti geriau suprasti kitus bei įgyti vertingos patirties.

,,Kauno Jaunimo Linija“ – tai tarnyba, kurios pagrindinis tikslas yra teikti emocinę paramą jaunimui, padėti įveikti krizes ir vykdyti savižudybių prevenciją. Emocinę paramą žmogui pokalbio metu telefonu arba internetu teikia savanoriai. Savanoriu gali tapti vyresnis nei 18 metų žmogus, nepriklausomai nuo savo išsilavinimo ar patirties bei galintis organizacijos veiklai skirti 20-30 valandų per mėnesį.

Visi norintys tapti ,,Kauno Jaunimo linijos“ savanoriais turi praeiti atranką ir tris – keturis mėnesius trunkančius parengiamuosius kursus. ,,Parengiamieji kursai ir darbas ,,Jaunimo linijoje“ nėra lengvas ir nerimtas užsiėmimas. Jų metu galima įgauti daug vertingos patirties ir galimybę realizuoti save padedant žmogui, susiduriančiam su gyvenimo sunkumais. Visa tai padeda išmokti labiau suprasti ne tik kitus, bet ir save“ – sako organizacijos savanoriai.

Savanoriai gali įsitraukti į įvairių organizacijos vykdomų projektų veiklą, tobulintis seminaruose. Taip pat galima dalyvauti organizacinėje veikloje, prisidėti organizuojant įvairius renginius. Visa tai suteikia galimybę susipažinti su įdomiais žmonėmis, įgyti naujų įgūdžių ir turiningai pralesti laisvalaikį.

Jeigu susidomėjai ir norėtum daugiau sužinoti apie tapimą ,,Kauno Jaunimo linijos“ savanoriu kviečiame Tave į vieną iš informacinių susitikimų, kurie vyks:

sausio 25 d. 18:00 (antradienis)

vasario 1 d. 18:00 (antradienis)

vasario 3 d. 18:00 (ketvirtadienis)

Visi informaciniai susitikimai vyks Dainavos poliklinikos „Jaunimo centre“, Pramonės pr. 31.

Į informacinius susitikimus galima užsiregistruoti telefonu 8 603 00388 arba el. paštu kaunas@jaunimolinija.lt (parašyk savo vardą, pavardę, telefoną, informacinio susitikimo, kuriame pageidauji dalyvauti, datą).

Susutikimų metu bus galima užpildyti atrankos dalyvio anketą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: