Karjeros galimybių projektas „Tavo kelias 10” balandžio 8 d. kviečia studentus ir jaunus specialistus išnaudoti galimybę susipažinti bei pasimokyti iš perspektyviausių Lietuvos įmonių verslo atstovų. Taip pat dalyviai turės šansą atskleisti savo potencialą ir netgi gauti realių darbo pasiūlymų.

Jau trečius metus rengiamas projektas „Tavo kelias‘10” vėl sukvietė pažangiausias Lietuvos įmones. Renginyje dalyvaus tokie verslo atstovai kaip: Tele2, Omnitel, Lietuvos Draudimas, Mars Lietuva, Ernst & Young, KPMG, Danske Bankas, SEB bankas ir kiti. Su kai kurių šių įmonių veikla, darbo principais bei praktiniais uždaviniais dalyviai turės galimybę susipažinti ir pamatyti iš arčiau darbinių sesijų metu. Darbinėse sesijose dalyvaujančios įmonės: Tele2, Omnitel, Lietuvos Draudimas, Mars Lietuva, Ernst & Young, Prime People bei Vauma.

Renginyje laukiami studentai iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos bei Šiaulių universitetų, taip pat jauni specialistai, besidomintys dabartinėmis karjeros galimybėmis ir perspektyvomis Lietuvoje. „Tavo kelias‘10” yra puiki galimybė gimti naujoms idėjoms, pasireikšti neatskleistiems talentams ir investuoti į savo ateitį.

„Tavo kelias‘10“ vyks balandžio 8 d. Vilniuje, Reval Hotel Lietuva konferencijų centre. Bilietus galima įsigyti Tiketoje. Dalyviams ne iš Vilniaus bus suteiktas nemokamas transportas į renginį ir atgal. Taip pat į bilieto kainą įeina ir pietūs, kurių metu bus galima neoficialioje aplinkoje pabendrauti su dalyvaujančių įmonių atstovais ir vadovais.

Daugiau informacijos ir registracija – www.tavokelias.lt

Registracija tęsiasi iki balandžio 6 dienos!

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: