Nuotraukų manipuliacijos idėjos gali ateiti iš bet kur. Nuo žaidimų iki filmų personažų, kurie atrodo dirbtinai tik realiame pasaulyje. Aditya Aryanto gavo įkvėpimą iš labai populiaraus kompiuterinio žaidimo, pavadinimu ,,Minecraft“. Šiame žaidime žaidėjai gali susikurti įvairias figūras nuo mažų kubelių iki besiplečiančio 3D pasaulio.

Aryanto kilęs iš Indonezijos. Jis vizualizuoja tam tikrus gyvūnus į kitokias formas – kubus. Fotografas baiminosi, kad kūrinys bus ne toks gražus negu originalas. Kubai yra labai statiški, retai matomi gamtoje. Labiausiai paplitę jie yra tarp mineralinių molekulių, todėl tikrai yra įdomu pamatyti gyvūnus kube.

Nuotraukų serija dar vadinasi ,,Minecraft tikrajame gyvenime“, arba ,,Anticube“. Ten vaizduojami gyvūnai, kurie yra performuoti į kubinius formatus, visai kaip ir žaidime. Aryanto naudojasi interneto duomenimis, kad galėtų formuoti įvairiausias pasaulio būtybes, pavyzdžiui kates, poliarinį lokį, tigrą. Visiems jiems buvo taikomas retušavimas su specialia kompiuterio programa.

mine-craft-characters-2

Ši nuotraukų serija prasidėjo nuo kvailo ,,Photoshop“ pokšto. Gyvūnų nuotraukas fotografas ištraukė iš ,,Unsplash“ ir ,,Pixabay“. Ir surinkęs tinkamiausias fotografijas, jis pradėjo jas koreguoti per programą. Pamanęs, kad jo kūriniai yra gana juokingi, įkėlė į savo ,,Instagram“ paskyrą. ,,Aš mačiau, kad draugams patiko, todėl sau daviau iššūkį tokių padaryti daugiau. Todėl čia yra galutinis rezultatas mano paprasto darbo. Tikiuosi visiems patiks.“

mine-craft-characters-16

Aryanto realaus gyvenimo ,,Minecraft“ gyvūnai yra šiek tiek keisti ir intriguojantys. Jie užima visą nuotrauką su savo neįprasta forma. Gyvūnai atrodo lyg ir gyvi. Šie padarai stovi tikroje realioje aplinkoje, ir sukelia tikrumo jausmą stebėtojui. Tačiau nepaisant šio didelio neatitikimo tarp nuotraukų personažo ir aplinkos, tai yra įspūdinga, ir neabejotinai juokingas būdas įsivaizduoti virtualų pasaulį tikrovėje.

mine-craft-characters-5

Fotografas sukūrė šią nuotraukų seriją su ,,Photoshop“ pagalba. Ir tai yra labai paprasta. Naudodamasi ,,liquify“ funkcija programoje, minkštas formas jis perkėlė į standžius kubelius. Nors ir šie gyvūnai yra tikrai pakankamai keisti, tačiau tai vienas iš pavyzdžių kaip mūsų pasaulio gyvūnai atrodytų įžengę į ,,Minecraft“ pasaulį.

mine-craft-characters-3

mine-craft-characters-6

mine-craft-characters-7

mine-craft-characters-8

mine-craft-characters-4

mine-craft-characters-12

mine-craft-characters-10

mine-craft-characters-9

mine-craft-characters-13

mine-craft-characters-15

mine-craft-characters-17

mine-craft-characters-14

mine-craft-characters-11

Taip pat skaitykite: Milžiniškos skulptūros iš nebereikalingos medienos [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: