Žurnalo "Penthouse" viršelis

Žurnalas vyrams „Penthouse“, po ilgiau nei pusamžį trukusio gyvavimo, stabdo savo leidinio spausdinimą. Nuo šiol publikacijas bus galima išvysti tik skaitmeniniu formatu. Anot „Penthouse“ valdančios kompanijos „FriendFinder Networks“, pasikeitimai reikalingi tam, kad „Penthouse“ ir ateityje išlaikytų konkurencingumą.

„Atsižvelgiant į šiandieninį vartotojų labiausiai pageidaujamo turinio suvartojimą, skaitmeninė „Penthouse“ žurnalo versija apjungs ir perteiks visa, kas skaitytojams įprasta, ką šie jau yra pamėgę spausdintame žurnale ir leis skaitytojui pajusti skaitmeninės patirties galią,” pranešime skelbė „FriendFinder Networks“.

Praeitais metais, „Playboy“ paskelbė esą daugiau nebepublikuos fotografijų, vaizduojančių visiškai apnuogintus kūnus. Šis „Playboy“ sprendimas nutraukti absoliučiai nuogų moterų nuotraukų spausdinimą – tai dalis naujojo žurnalo dizaino, kurį žadama atskleisti jau kovo mėnesį. Vyriausiasis „Playboy“ žurnalo turinio redaktorius tuo metu sakė, jog naujasis žurnalas talpins nuotraukas, kurios bus labiau prieinamos ir šiek tiek labiau intymios, o visiškai nuogų žmonių fotografijos po to, kai atsirado internetas – tai seniai nebemadinga atgyvena.

Rodos, „Penthouse“ susiklosčiusi situacija yra kiek kitokia, turint galvoje tai, kad nuspręsta publikacijas talpinti tik skaitmeninėje erdvėje, tačiau abiem atvejais, viso to priežastimi beveik neabejotinai yra internetas; „Penthouse“ žurnalo atveju, tai tiražo, kuris kadaise sudarė 5 milijonus kopijų per mėnesį, sumažinimas. Tokia pati situacija esti ir kitose užsienio šalyse: praeitų metų lapkritį, Didžiosios Britanijos žurnalai vyrams „FHM“ bei „Zoo“taip pat pranešė sustabdantys leidinių spausdinimą.

Pokyčių dalimi laikytinas ir „Penthouse“ žurnalo biurų Niujorke uždarymas bei perkėlimas į „FriendFinder“ biurus Los Andžele. „FriendFinder Networks“ valdo įvairias pažinčių svetaines, tokias kaip JewishFriendFinder.com, SeniorFriendFinder.com ir AsiaFriendFinder.com. 2013-aisiais kompanija pateikė prašymą dėl bankroto apsaugos.

Penthouse 0 penthouse 1 Penthouse 3 Penthouse 5 Penthouse Australia February 2014 1 Penthouse_May_2013_Cover

Taip pat skaitykite: Erotikos gigantas “PLAYBOY” keičiasi. Galimi ateities scenarijai

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: