Visi tie, kam neįdomu žiūrėti pro rakto skylutę pakelkit rankas. Taip, nemažai rankų. O žinote kodėl?

Nėra jokios prasmės žiūrėti pro rakto skylutę kuomet turime monitoriaus, televizoriaus ar kino ekrano didumo skylę ir spoksome į ją nuo ryto iki vakaro. Stebime nepažįstamų žmonių bendravimą, likimus, o kartais net pačias intymiausiais sekso scenas. Niekuomet to nedarote? Nejau? Nebijote, kad jums kaip Pinokiui pailgės nosytė?

Britų serialas „Secret Diary of a Call Girl“, sukurtas remiantis skandalingu romanu „Belle De Jour – Diary Of A London Call Girl“, atrodo tyčia taip sukonstruotas, kad visi pasaulio vojeristai ir paskalų nešiotojos tiesiog negalėtų atsitraukti nuo judančių paveikslėlių. Serialas tikrai ne vaikams, tačiau kokybės ir profesionalumo kriterijai jame išlaikyti pačiame aukščiausiame lygmenyje. Britiškas humoras liejasi per kraštus, scena veją sceną, nuotykis nuotykį. Žodis „tabu“ serialo kūrėjams tiesiog neegzistuoja. Tai reginys dėl kurio išties verta gaišti vakarus prie magiškos dėžutės.

Šioje istorijoje viskas sukasi apie pagrindinę veikėją Haną (akt. Billie Piper), kuri oficialiai aplinkiniams prisistato kaip sekretorė, dirbanti solidžioje advokatų kontoroje. Tačiau tikri Hanos klientai ją geriau pažįstą kaip aukštos klasės palydovę prisidengusią žaismingu Belos slapyvardžiu. Ne Hana, o Bela daro įvairiausius purvinus dalykus, nuo kurių didesnio jautrumo akys gali nepataisomai parausti, o liežuvis neapsiversti pasakojant draugams vakar regėtą serialo dalį. Kuo mane žavi Bela, tai begalinis atsidavimas profesijai bei tai, kaip rimtai ir atsakingai ji žiūri į savo pareigas. Nesvarbu ar klientas užsimano sekso karste, ar išsitepti nuo galvos iki kojų maisto likučiuose, ar netgi apsirengti naujagimiu bei būti maitinamas krūtimi, Bela viską atlieka tiesiog nepriekaištingai. Imu galvoti, kad jei bent pusę tos atsakomybės ir pastangų ji būtų skyrusi asmeniniam likimui tvarkyti jos gyvenimas būtų susiklostęs visiškai kitaip. Taigi įvertinimas.

Originalumas: na tai tikrai ne „Traviatos” ar „Moulin Rouge” istorija. Viskas, tarkim, gerokai šiuolaikiškiau.

Siužetas: keista, bet siužetas seriale yra. Tai ne vien nesibaigiančios sekso scenos. Asmeniniam Hanos gyvenimui skirta nemažai dėmesio. 

Atmosfera: kaip galima įvertinti reginio atmosferą, jei pažiūrėjus atrodo pati sudalyvavai visuose įvykiuose? Būtent – aukščiausiu balu.

Pasitenkinimas reginiu: na čia tai kaip kam. Galima beveik neabejoti, kad nepaisant to ar žiūrovas mėgausis ar piktinsis matomais vaizdais, emocijos bus stiprios ir tikros.

Verdiktas: 9/10

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: