Rugsėjo 14-18 dienomis Kauno miesto savivaldybės Viešosios tvarkos tarnyba už pažeidimus surašė penkis administracinės teisės pažeidimų protokolus, kurie buvo išsiųsti nagrinėti administracinei komisijai. T.y. kiek daugiau nei 1 protokolas per dieną. Klausimas, ar ši tarnyba atlieka labiau prevencinę funkciją, ar Kaune nėra tvarkos pažeidėjų, šioje situacijoje lieka atviras.

Pasak Viešosios tvarkos tarnybos darbuotojų, vienas protokolas buvo surašytas už vykdomus kasimo darbus neturint savivaldybės leidimo, trys protokolai surašyti už statomas transporto priemonės palikimą ant žalios vejos ar šaligatvių, dar vienas – už prekybą Vilniaus g. neturint savivaldybės leidimo. Viešosios tvarkos tarnybos darbuotojai aktyviai teikė miesto gyventojams informaciją telefonu. Kauniečiai telefonu kreipėsi į Viešosios tvarkos tarnybą dėl netinkamo šunų laikymo, medžių kirtimo ir kitų klausimų.

Viešosios tvarkos tarnybą atliko Sanitarinės kontrolės objektų vertinimą. Buvo patikrintos 4 aikštės, 47 maršrutinio transporto stotelės, bei 1 Kauno miesto parkas Šilainių-Linkuvos. Parengta 11 apsilankymo pažymų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: