(c) Žalgiris.lt archyvo nuotr.

Praėjusią savaitę įkurtas „Žalgirio“ Klubas jau turi savo antruosius namus Kaune. Jais tapo restoranas-klubas „Combo“, įsikūręs simbolinėje Kauno vietoje – senojoje miesto prieplaukoje tiesiai priešais Neries ir Nemuno upių santaką.

Jau šį trečiadienį, lapkričio 11 d. 19.30 val., čia laukiami sirgaliai, kuriems „Žalgiris“ – kur kas daugiau nei komanda. Eurolygos dvikovos tarp „Žalgirio“ ir Zagrebo „Cibona“ ekipų transliaciją aistruoliai galės stebėti kartu su „Žalgirio“ Klubo prezidentu Modestu Paulausku bei į Kroatiją neišvykusiais žalgiriečiais Šarūnu Vasiliausku, Povilu Butkevičiumi, Siim-Sander Vene ir Gvidonu Markevičiumi.

Nuo šiol „Combo“ bus ta vieta, kurioje rinksis „Žalgirio“ Klubo nariai, „Žalgirio“ krepšininkai, taip pat kiti krepšinio pasaulio atstovai, svečiai. Prieš varžybas Jūsų lauks išskirtiniai reportažai ir svečių prognozės, pertraukų metu bus galima išgirsti garbių krepšinio pasaulio atstovų komentarus ar laimėti „Žalgirio“ prizus rengiamuose žaidimuose.

„Combo“ restorane-klube bus rodomos visos „Žalgirio“ komandos Eurolygos ir Vieningosios lygos išvykų rungtynės bei kovos su „Lietuvos ryto“ komanda BBL ir LKL čempionatuose. Kokybiškas transliacijas gerbėjams klube dovanoja „Mikrovisata TV“.

Artimiausios varžybų transliacijos restorane-klube „Combo“ (Raudondvario pl. 107):

2009-11-11 19:30 Zagrebo „Cibona“ – Kauno „Žalgiris“ (Eurolyga)
2009-12-03 21:45 Vilerbano „Asvel“ – Kauno „Žalgiris“ (Eurolyga)
2009-12-12 18:30 Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Kauno „Žalgiris“ (BBL)
2009-12-17 21:45 Barselonos „FC Barcelona“ – Kauno „Žalgiris“ (Eurolyga)

Kauno „Žalgirio“ Klubas – tai klubas, vienijantis visus Kauno „Žalgirio“ gerbėjus, kuriems rūpi Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos sėkmė, veikla, sprendimai, komentarai. Su Klubo prezidentu – legendiniu krepšininku Modestu Paulausku priešakyje Klubas pasiryžęs sutelkti visus Kauno „Žalgirio“ komandos gerbėjus, tokiu būdu užtikrinant stabilų ilgametes tradicijas turinčios komandos valdymą ir egzistavimą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: