(c) Wikimedia Commons archyvo nuotr.

,,Nebūkime abejingi savo ateičiai ir ekologinėms problemoms Lietuvoje“ – taip JCI (angl. Junior Chamber International) komanda kreipėsi į kauniečius viso ,,Žaliojo projekto‘‘ metu. JCI ekologines žinias skleidė moksleiviams Vilkijos, Jėzuitų, S. Dariaus ir S. Girėno gimnazijose; suaugusieji turėjo progą dalyvauti informatyviuose seminaruose – diskusijose. ,,Žaliojo projekto“ kulminacija – ,,Žalioji nuotykių trasa“ VDU Kauno botanikos sode birželio 5-ąją – Aplinkos apsaugos dieną.

,,Žalioji nuotykių trasa“ – tai linksmos orientavimosi varžybos botanikos sode, ,,ekologiškos‘‘ ir nuotaikingos užduotys, įvertintos rėmėjų prizais, ir kartu puikiai praleistas laikas su savo šeima ar draugais. ,,Žaliosios nuotykių trasos‘‘ dalyviai galės išbandyti savo ekologines žinias bei atrasti dar daugiau būdų, kaip galime būti draugiški aplinkai

Birželio 5 dieną 12 val. į botanikos sodą kviečiami visi, kurie nori smagiai ir naudingai praleisti dieną. ,,Žaliosios nuotykių trasos‘‘ dalyviais gali būti komandos nuo 2 iki 4 narių.Tai galite būti ir JŪS su savo šeima arba draugais. Mažieji dalyviai, iki 16 metų, turėtų dalyvauti su tėveliais arba vyresniais broliais. Išankstinė dalyvių registracija internete adresu: www.jcikaunas.lt. Jei nespėsite užsiregistruoti iš anksto, tą galėsite padaryti varžybų dieną. Registracijos pradžia 11 val. Dalyvavimas ,,Žaliojoje nuotykių trasoje‘‘ – nemokamas!

JCI Jums dovanoja smagiai praleistą laiką ir puikias emocijas, o Jūs mums savo šypsenas! Neužmirškite sportinių drabužių ir geros nuotaikos. Susitiksime birželio 5 dieną VDU Kauno botanikos sode 12 val. Ateikite! Dalyvaukite! Ir atraskite!

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: