(c) KaunoŽinios.lt archyvo nuotr.

Kauno mažajame teatre premjera – vienos dalies tragikomedija – „Žmogus medyje“. Spektaklio režisierius taip pat ir pjesės autorius Vytautas Balsys kartu su kūrybine grupe žiūrovams premjerą pristato spalio 16, 17, 22, 24 dienomis.

Spektaklis „Žmogus medyje“ apie mįslingą „aš“, kuris myli, kenčia, kerštauja ir atleidžia, nes žmogus visada yra kažkas daugiau. Tai trijų personažų gyvenimo istorija, kupina ištikimybės, priesaikų laužymo, šmaikščių apibendrinimų, netikėtų veiksmo vingių ir tragikomiškų situacijų.

Pagrindinis herojus 12 metų slapstosi medyje nuo keršto ir bausmės, jo gyvenimą lyg žaibas apverčia likimo išdaiga, tačiau nušvinta viltis ir išgydo nesantaikos žaizdas.

Režisieriaus Vytauto Balsio teigimu, „spektaklio herojus, tarsi medis, rankomis ir mintimis siekia dangaus, bet nepažinus, likimas jį sviedžia ant žemės ir kojomis priverčia eiti savo meilės, vilties ir tikėjimo keliu“.

Spektaklis „Žmogus medyje“ apie draugystės, meilės išsaugojimą, likimo kirčius ir atsitiktinumus, kurie draugus paverčia nesutaikomais priešais ir išveda juos iš aklavietės.

Spektaklyje vaidmenis sukūrę – Ramūnas Šimukauskas, Jolita Ross, Saulius Bagaliūnas.

Spektaklio vizualumu rūpinasi dailininkas Artūras Šimonis, skamba kompozitoriaus Antano Jasenkos muzika.

Spektaklio trukmė 1:30

Premjeros datos: spalio 16 d. (penktadienį) 19 val., spalio 17 d. (šeštadienį) 18 val., spalio 22 d. (ketvirtadienį) 19 val., spalio 24 d.( šeštadienį) 18 val.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: