KaunoZinios.lt archyvo nuotr.

JAV policija penktadienį paryčiais sučiupo vieną iš įtariamų Bostono maratono sprogdintojų per reidą, kurio metu girdėjosi šūviai ir sprogimai, pranešė dienraštis “The Boston Globe”.

Vienas policininkas buvo nušautas, o kitas – sužeistas per dramatišką naktinę operaciją, nurodė pareigūnai.

Įtariamasis buvo sučiuptas Masačusetso miestelyje Votertaune netoli Bostono po gaudynių, prasidėjusių, kai prestižiniame Masačusetso technologijų institute (MIT) buvo nušautas vienas policininkas, nurodė laikraštis.

Policijos specialiosios pajėgos apsupo didelę miestelio teritoriją, persekiodami kitą vyrą, informavo “The Boston Globe” ir kiti žiniasklaidos kanalai.

Pareigūnai kol kas nekomentavo, ar šios gaudynės susijusios su pirmadienį įvykdytu sprogdinimu, per kurį žuvo trys žmonės, o dar apie 180 buvo sužeisti.

Tačiau ši operacija buvo surengta praėjus tik kelioms valandoms po to, kai Federalinis tyrimų biuras (FTB) paskelbė įtariamųjų, kurie, kaip manoma, padėjo bombas Bostone, nuotraukas.

Naujausi įvykiai prasidėjo nuo vieno apiplėšimo degalinėje, po kurio buvo nužudytas vienas policininkas MIT komplekse, o vėliau vyko gaudynės automobiliais Votertaune, sakoma žiniasklaidos pranešimuose.

Antrasis policininkas buvo sužeistas per susišaudymą tame miestelyje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: