twiter archyvo nuotr.

Dviejų metų berniuką Liamą Fee nužudžiusi lesbiečių pora galės susitikti kalėjime ir leisti laiką kartu. Kalėjimo vadovai teigė, kad moterys galės matytis kasdien, kuomet bus atidarytos kalėjimo kameros.

Žudikėms gresia įkalinimo iki gyvos galvos bausmė. Šiuo metu moterys yra sulaikytos ir apgyvendintos skirtingose aukšto kamerose, tačiau kalėjimo sprendimu moterys turi teisę į specialius susitikimus. Nepaisant to, kad moterys gyvena skirtingose aukštuose, jos galės susitikti kasdien, kuomet bus atidarytos kameros grotos. Pora galės kartu valgyti, gerti kavą ir turės specialius susitikimus.

Lesbiečių pora Rachel Fee ir Nyomi Fee yra kaltinamos ne tik dėl mažamečio berniuko Liamo Fee nužudymo, bet ir dėl psichologinio ir fizinio smurto prieš kitus savo mažamečius vaikus. Moterys kaltinamos tuo, jog uždarydavo berniukus į savadarbį narvą, arba įkalindavo juos uždariusios kambaryje, kuriame taip pat laikydavo žiurkes bei smauglį ir taip gąsdindavo vaikus.

Mažas Liamas mirė 2014-ųjų metų kovą, ant vaiko kūno suskaičiuota 30 smūgių. Ekspertai tikina, jog berniukas prieš mirtį patyrė siaubingas kančias, nes kelias dienas iki mirties jam buvo sulaužyta ranka ir koja, o mirties priežastis, kaip nustatė ekspertai- tai smūgis į pilvą, kuris buvo toks stiprus, kad neatlaikė mažylio širdis ir jis mirė.

Pradėjus nagrinėti bylą moterys savo kaltę neigė, tvirtino, kad mažametį berniuką sužalojo kitas vaikas. Liudytoju teigimu, kitas lesbiečių poros vaikas lakstė aplink neaiškiomis aplinkybėmis žuvusi brolį, o jo mama, Nyomi Fee ant jo šaukė, kad prisipažintų ką padarė. Tačiau ši versija nepasitvirtino ir paaiškėjo dar baisesnių detalių, kad moterys kankindamos mažylį tenkino savo liguistą aistrą.

Teismui paskelbus, kad moterys yra kaltos dėl mažamečio berniuko mirties, jos išliko ramios ir abejingos esamai situacijai. Tikslų nuosprendį teismas žudikėms  paskelbs šių metų liepos  6 dieną.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: