Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Velionio vokiečių aktoriaus Klauso Kinski dukra sensacingai pareiškė, kad tėvas ją vos nuo penkerių lytiškai išnaudojo 14 metų.

K.Kinski dukra, taip pat aktorė Pola, prabilo praėjus 22 metams po “Daktaro Živago” (Doctor Zhivago) žvaigždės mirties, sensacingame interviu vokiečių žurnalui “Stern”, kuriame teigia, kad tėvas ją daugybę kartų žagino, o kaltės jausmą slopindavo apipildamas ją brangiomis dovanomis.

Pola, kuriai dabar – 60, leidiniui sakė: “Jis ignoravo viską, net tai, kad bandžiau gintis ir sakiau “Nenoriu”. Jam nerūpėjo. Jis tiesiog pasiimdavo, ko norėdavo. (Jis pavertė mane) savo mažu sekso objektu … ant šilko pagalvėlės”.

K.Kinski garsėjo įtūžio priepuoliais režisieriaus Wernerio Herzogo (Vernerio Hercogo) filmavimo aikštelėse, pavyzdžiui, kai vaidino 1978-ųjų “Voiceche” (Woyzeck) ir 1979-ųjų siaubo juostoje “Nosferatu: nakties vaiduoklis” (Nosferatu: Phantom der Nacht), be to, suvaidino žiaurų žudiką 1987 metų mokslinės fantastikos filme “Timestalkers”.

Prie tokio temperamento Pola Kinski tvirtina pripratusi ir realiame gyvenime.

“Kai matydavau jį filmuose, visuomet galvodavau, kad jis lygiai toks pats yra namuose. Jis tikrai išnaudojo visus”, – sakė ji.

Pola apie savo vaikystės pragarą prakalbo būsimoje autobiografijoje “Kindermund” ir tvirtina, jog galiausiai visą tiesą nusprendė pasakyti dėl to, kad nebegali pakęsti tėvo gerbėjų žavėjimosi.

“Nebegalėjau to daugiau pakęsti: “Jūsų tėvas! Didis! Genijus! Man visuomet jis patiko!” Tas dievinimas po jo mirties vis didėjo ir didėjo”, – sakė ji.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: