Organizatorių archyvo nuotr.

Andrius Kaniava grįžta į Kauną, kur ištikimų gerbėjų prašymu surengs pakartotinį kompaktinės plokštelės LAIVAS RESTORANAS pristatymo koncertą. Surinkęs šaunių muzikantų kompaniją liepos 12 dieną, 19 val. atlikėjas kviečia susitikti koncertų cikle „Pažaislio liepų alėjos vakarai”, vykstančiame Pažaislio vienuolyno Karietų aikštėje.

Koncertą pradės jaunasis atlikėjas, S. Mykolaičio premijos laureatas Kristijonas Ribaitis, atliksiantis keletą dainų iš neseniai pristatytos debiutinės kompaktinės plokštelės “Vakar buvo rytoj”. Po Kristijono įžangos koncerte suskambės naujausios Andriaus Kaniavos dainos, kurias muzikaliai išpildys gitaros virtuozas Aleksandras Ten, klavišais pritars kompozitorius Sigitas Mickis, o Nerijus Bakula meistriškai valdys akordeoną. O dainuojančio aktoriaus Andriaus Kaniavos kvietimas turėtų suintriguoti ir sudominti: „Pasijuskite senų laikų restorane, alsuojančiame anų laikų madinga prabanga ir virtuvės kvapais, tikrai puikioje vietoje, kur mūsų amžininkas galėdavo atšokti vestuves, gedulingai pavakarieniauti, esant gerai nuotaikai – pavakaroti su draugais, o užplūdus blogai – duoti kam nors į snukį. Ir rūkyti. Išgirskite muziką, kurios reikėdavo ieškoti. Grįžkite į laiką, kai muzika buvo paslaptis, o vinilo plokštelėse ir manetofonų juostose skambantys atlikėjai buvo tolimi, paslaptingi, neapčiuopiami ir nepasiekiami. Ir, prieš pareikšdami savo nuomonę apie tai, ką išgirdote, suskaičiuokite iki dešimt“.

Koncertų ciklas „Pažaislio Liepų alėjos vakarai“ kviečia pabūti unikalioje aplinkoje ir pajusti gamtos bei ramybės pulsą, pailsėti ne tik fiziškai, bet ir dvasiškai, ar net praturtėti ir atrasti gerovę muzikoje (esant lietingam orui, organizatoriai kviečia pasirūpinti skėčiais ir apsauga nuo lietaus). Prieš koncertus žiūrovai galės pasigrožėti naujausiais Mercedes-Benz modeliais.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: