Organizatorių archyvo nuotr.

Dvylikos vasarų naktis elektroninės muzikos garsais virpinęs, privertęs drebėti gražiausių Lietuvos kampelių žemes, festivalis Tundra šią savaitę (birželio 30 – liepos 3 d.) deda tašką savo pačios istorijoje: Varėnos Dainų slėnyje vyksianti Tundra – paskutinė.

Tradiciškai, viename solidžiausių elektroninės muzikos festivalių Lietuvoje lankytojai galės pasinerti į techno, psychedelic, bass, ambient, drum’n’bass, minimal electronic bei kitų krypčių muzikos ritmus. Keturios festivalio scenos papildys viena kitą ir neleis žiovauti nei vienam, norinčiam šokti ar tiesiog ištirpti muzikoje. Gyvais pasirodymais džiugins tokie atlikėjai kaip Tin Man (JAV, Austrija), Martian Arts (Graikija), Bong-Ra (Nyderlandai), Tissu (Šveicarija).

Dienomis, be mėgavimosi įstabia gamta, Tundros organizatoriai pasiūlys įsitraukti į įvairias veiklas. Vyks menų dirbtuvių laboratorija, paskaitos. Healing erdvės užsiėmimuose pavargę kūnai ir protai galės susigrąžinti vidinę harmoniją. Dalyvavimas sukuriamo ir iškart sunaikinamo ar išdalinamo meno gimime, diskusijoje apie ne prisirišimu grindžiamus santykius, vartojimo mažinimą ir visa ko – nuo daiktų iki idėjų – perdirbimą bei prikėlimą antram gyvenimui primins šiųmetės Tundros šūkį – Let go (liet. paleisk) . Pirmą kartą Lietuvos festivalių istorijoje bus sukurtas unikalus Give away kvartalas. Tai – dekoracijų muziejus, iš kurio kiekvienas galės pasiimti sau patikusią detalę, bei dvylikos Tundrų lost & found daiktų kolekcija, kurios eksponatai taip pat bus laisvai atiduodami.

„Tai bus galingas, liūdnas ir kartu laimingas atsisveikinimas su festivaliu, kuris įkvėpė ir stiprino tuos, kurie netelpa į rėmus, ieško ir neranda, eina tiesiai per aplinkui, kad iš gamtoje paskleistų elektroninės muzikos natų sukurtų sau ir šalia esantiems paslaptingą ir pozityvų Tundros pasaulį.“ – tokią žinią siunčia festivalio organizatoriai. Tad susitikime birželio 30 – liepos 3 d. Varėnos Dainų slėnyje ir kartu elektroniniame gamtos glėbyje užbaikime Tundros istoriją.

13243671_10153687207983262_2049064512590267590_o

gytis vildziunas dk5

img_1247308436_920

lucas dj

matas astrauskasIMG_0622_-_Copysafd

sonata blazyte14fgh

Organizatorių archyvo nuotr.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: