Organizatorių archyvo nuotr.

Žinomiausia vyrų striptizo trupė pasaulyje „Chippendales“ sulaukė itin aukšto įvertinimo – jos šou buvo pripažintas geriausiu. Naują, kraują kaitinančią programą „Chippendales 2018: About Last Night Tour“ netrukus galės įvertinti ir Lietuvos moterys. Gegužės 22 dieną profesionalių šokėjų trupė surengs vienintelį pasirodymą Vilniuje. O kol laukiame karščiausios nakties metuose, pasidomėkime „Chippendales“ išpopuliarėjimo istorija ir įdomiais faktais iš trupės gyvenimo.

Pasak žurnalo „Best Last Vegas Review journal“, profesionalių šokėjų trupės „Chippendales“ programa tapo geriausiu vyrišku šou Las Vegase 2017 m. Trupė turi nuosavą teatrą šiame nuodėmių mieste, kuriame šou vyksta septynias dienas per savaitę. Jų pasirodymus aplankė ir tokios pasaulinio garso žvaigždės kaip Mariah Carey bei Nicole „Snooki“. Į savo šou „Chippendales“ taip pat kviečia ypatingus svečius – scenoje kartu su šokėjais jau pasirodė tokie aktoriai kaip Joey Lawrence, Jeff Timmons, Nyle DiMarco ir kiti.

Garsiausi pasaulyje moterims skirtų programų atstovai „Chippendales“ savo veiklą pradėjo dar 1979 m. ir per šiuos metus ne tik pavergė moterų širdis visame pasaulyje, bet ir pelnė ne vieną apdovanojimą už geriausias šou programas. Anuomet tai buvo pirmoji pasaulyje tik iš šokėjų vyrų sudaryta striptizo trupė. Per beveik keturis dešimtmečius jos sudėtis nuolatos keitėsi, choreografija tobulėjo ir dabar kiekvienas pasirodymas – tai teatralizuotas muzikinis šou, kuriame netrūksta geros muzikos, humoro, akrobatinių triukų ir, žinoma, aistringų šokių.

Chippendales“ dar 1981 m. pradėjo leisti savo legendinį kalendorių, kad moterys galėtų paganyti akis ne tik per jų pasirodymus, bet ir namuose. Per 37 metus kalendoriai buvo parduoti 10 milijonų tiražu.

13

1991 m. įvyko pirmasis trupės pasaulinis turas. Dabar seksualiausiais vyrais planetoje tituluojami šokėjai reguliariai svečiuojasi 25 šalyse: nuo Azijos ir Europos iki Pietų Amerikos. „Chippendales“ rengiami šou kasmet džiugina daugiau nei 2 mln. dailiosios lyties atstovių.

Iš kur kilo trupės pavadinimas? Anot vienos iš versijų, pirmasis šokėjų pasirodymas įvyko klube, kuris buvo apstatytas legendinio anglų baldininkystės meistro Tomo Chippendale baldais. Jo baldai – tai anglų baroko ir prancūzų rokoko mišinys, pasižymintis praktiškumu, kokybiškumu ir paprastais lanksčiais siluetais. Pirmojo pasirodymo klubo interjeras įkvėpė trupės vadovą ir pasufleravo pavadinimą.

14

Jau spėję pelnyti Lietuvos moterų simpatijas „Chippendales“ su naujausia programa Vilniuje pasirodys gegužės 22 d. koncertų salėje „Compensa“. Bilietus į karščiausią naktį metuose platina „Bilietai.lt“.

15

16

17

18

19

Taip pat skaitykite: Moterys slapta fotografuoja patrauklius vyrus ir vertina jų nuotraukas – ir tai sukėlė didžiulį pasipiktinimą [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: