© Jono Danielevičiaus nuotr. / http://www.fotoisdj.lt/

Kviečiame į fotoekspediciją Maroke 2015.11.08 – 2015.11.17. 10 dienų / 9 naktys. Foto kelionė tinka ir pradedantiems, ir tiems, kas neblogai pažįsta foto techniką, ir tiems, kas nori tik pasigrožėti ir parsivežti kitokių nuotraukų.

Mokysimės užfiksuoti spalvingus miestų vaizdus, tradicinių amatų dirbtuves, rytietiškus turgus, įstabius istorinius paminklus. Nakvosime ir miestuose, ir palapinėse dykumos kaimelyje, gaudysim naktyje krentančias žvaigždes Sacharos dykumoje.

Fotoekspedicijos metu nuvažiuosime virš 1500 km. Pamatysime nemažą dalį Maroko. Fotoekspedicijos vadovas fotografas Jonas Danielevičius. Jonas jau treti metai vadovauja fotografijos kursams, kuriuos baigė virš 70 lankytojų. Fotografas daug keliauja po įvairias šalis ne tik su fotografijos entuziastais, bet ir su tais, kurie fotografuoja telefonais ir iPad‘ais .

Išmaišytos Turkija ir Islandija, aplankytos Italija,Olandija, Vokietija, Portugalija, Ispanija, Suomija, Farerai. Maroke lankėsi prieš kelerius metus. Šalis pasirodė labai spalvinga – nuo mėlynojo Chefchaueno iki auksinės Sacharos, nuo baziliko ir kavos aromatų turguje iki odų raugyklos kvapo.

© Jono Danielevičiaus nuotr. / http://www.fotoisdj.lt/

Kelionėje mus lydės Maroko istorijos specialistas Abdeslamas.

© Jono Danielevičiaus nuotr. / http://www.fotoisdj.lt/

Susisiekti galima tel. 868776606 arba rašant – jdanielevicius@gmail.com

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: