Domo Emigrantes

Arts Libera International kvietimu į Lietuvą atvyksta garsi Italijos grupė „Domo Emigrantes“, kuri paskleis savo magišką energiją net šešiuose mūsų šalies miestuose. Neabejotinai tai bus vienas iš ryškiausių ir įsimintiniausių įvykių Lietuvos kultūros padangėje.

Muzikantai susibūrė į vieną komandą 2009 metais ir nuo to laiko atlieka aistringą, Pietų Italijos dvasia alsuojančią muziką, pripildytą sodriomis spalvomis bei originaliomis, pačių muzikantų sukurtomis aranžuotėmis. Savo pasirodymuose charizmatiški atlikėjai be mums gerai atpažįstamų instrumentų groja įvairiais egzotiškais instrumentais iš viso pasaulio – dalį jų galėsime pamatyti ir išgirsti pirmą kartą.

Domo Emigrantes nuolat koncertuoja ne tik geriausiose Italijos koncertų salėse, bet ir aktyviai dalyvauja prestižiniuose Europos, Azijos bei JAV muzikos festivaliuose. Begalinė meilė gimtosios šalies melodijoms, didžiulė aistra ir užsidegimas, leido atlikėjams pasiekti tarptautinį pripažinimą bei savo pasirodymais sužavėti publiką visame pasaulyje.

Jau po pirmųjų pasirodymų Domo Emigrantes buvo labai palankiai įvertinta meno gerbėjų, muzikos kritikų ir žiniasklaidos atstovų už originalumą, profesionalumą, emocingą muzikavimą ir nuoširdų bendravimą su publika.

thumbnail_Domo Emigrantes 1

Organizatorių archyvo nuotr.

Pripažinta grupė yra gavusi svarbiausią Italijos muzikos apdovanojimą ir išleidusi ne vieną muzikos įrašų rinkinį. Domo Emigrantes nariai – šeši pozityvūs, kūrybiški, energingi ir profesionalus muzikantai-multi instrumentalistai, gebantys scenoje sukurti jausmingą ir romantišką nuotaiką. Lyderis Stefano Torre – grupės vokalas, gitaristas taip pat grojatis mandolina. Jam pritaria vokalistai ir perkusininkai Filippo Renna bei Ashti Abdo. Akordeonu grupėje groja Lello La Porta, smuiku – Andrea Dall’Olio, o violončele pritaria Gabriele Montanaria.

Kviečiame apsilankyti išskirtiniame koncerte ir praleisti romantišką vakarą Pietų Italijos šiluma ir pozityvia nuotaika dvelkiančioje muzikos oazėje.

thumbnail_Domo Emigrantes 3

Organizatorių archyvo nuotr.

Koncertas vyks:

Gruodžio 16 d. 18 val. Kauno valstybinėje filfarmonijoje

Bilietai: http://www.tiketa.lt/LT/domo_emigrantes_italija_19060 

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: