Organizatorių archyvo nuotr.

Gegužės 22 dieną Lietuvoje skelbiama karščiausia naktis metuose! Į Vilnių atvažiuoja profesionalių šokėjų trupė „Chippendales“ su nauja kraują kaitinančia programa „Chippendales 2018: About Last Night Tour“.  Tai bus vienintelis vaikinų pasirodymas Lietuvoje.

„Chippendales“ –  žinomiausia vyrų striptizo trupė pasaulyje, kurios šou kasmet aplanko per 2 mln. žiūrovų. Kiekvienas erotinių šokių virtuozų pasirodymas – teatralizuotas muzikinis šou, pastatytas pagal geriausias Brodvėjaus tradicijas. Čia susipina muzika, akrobatiniai triukai ir profesionali erotinė choreografija. Įspūdingi šokiai, aktoriniai sugebėjimai, puikus humoras ir, aišku, seksualūs kūnai priverčia moteris pamiršti visus rūpesčius, atsipalaiduoti, išlaisvinti savo fantazijas ir truputį paišdykauti.

Profesionalių šokėjų trupė „Chippendales“ savo veiklą pradėjo 1979 m. Los Andžele. 1983 m. ji persikėlė į Niujorką. Tai buvo pirmoji pasaulyje tik iš profesionalių šokėjų vyrų sudaryta striptizo trupė. Išskirtine choreografija ir aktoriniais sugebėjimais pasižymintys pasirodymai išgarsino „Chippendales“ visame pasaulyje. Jie turi nuosavą teatrą Las Vegase, kuriame šou vyksta septynias dienas per savaitę. Jų šou programos patenka į geriausių pramogų (anot žurnalo „Las Vegas Review“), kurias verta pamatyti nuodėmių mieste Las Vegase, sąrašą. „Chippendales“ yra tarsi Disneilendas moterims. Jų šou išplečia žodžio „pasilinksminimas“ sąvoką. Šie šokėjai yra tiesiog įspūdingi“, – rašo „New York Post“.

00

Trupės gastrolės suplanuotos metams į priekį. Kasmet ji aplanko dešimtis šalių skirtinguose kontinentuose, kur surengia apie šimtą pasirodymų ir suvirpina milijonus moterų širdžių. Kiekvieno „Chippendales“ koncertinio turo metu yra ruošiamos visiškai naujos programos su kruopščiai parengtais pasirodymais, todėl net ne pirmą kartą šou stebinčios žiūrovės visuomet pamato kažką naujo. Viliojimo meną įvaldę vaikinai stengiasi, kad kiekviena jų pasirodymą stebinti moteris pasijustų ypatinga. Nepakartojamas patrauklių atlikėjų žavesys, prikaustanti dėmesį charizma, stulbinanti energetika ir plastiški, ištreniruoti kūnai – visa tai laukia Jūsų naujame, Lietuvoje dar nematytame šou „Chippendales 2018: About Last Night Tour“.

Jau spėję pelnyti Lietuvos moterų simpatijas „Chippendales“ su naujausia programa Vilniuje pasirodys gegužės 22 d. koncertų salėje „Compensa“. Bilietus į karščiausią naktį metuose platina bilietai.lt

thumbnail_2

thumbnail_3

thumbnail_4

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: