Organizatorių archyvo nuotr.

Vienuoliktus metus profesionaliomis komedijomis visos Lietuvos žiūrovus džiuginantis „Domino“ teatras pradeda vasaros sezoną. Kaip ir kasmet, vasarą aktoriai nesiilsi – spektakliai ir toliau bus rodomi! Jau ateinantį pirmadienį, birželio 11 dieną, 18.30 val. profesionalus komedijos teatras „Domino“ atvyksta į VDU didžiąją salę, kurioje žiūrovai išvys populiariausią komediją „Striptizo ereliai“.

Spektaklyje vaidmenis kuria garsiausi Lietuvos aktoriai: Gytis Ivanauskas, Jokūbas Bareikis, Eimutis Kvoščiauskas, Juozas Gaižauskas, Sakalas Uždavinys, Dalius Skamarakas ir kiti.

Komedija „Striptizo ereliai“ pasakoja apie šešis bedarbystės kamuojamo mažo Lietuvos miestelio vyrus. Pabodus diena iš dienos zulinti miestelio suolelius be didesnės naudos, vienam iš bičiulių šauna mintis, kaip susirasti veiklos ir užsidirbti pinigų: draugai nusprendžia tapti striptizo šokėjais… Tai labai drąsus sprendimas konservatyviems, ne itin sportiškiems, ant vidutinės amžiaus krizės ribos balansuojantiems vyriškiams. Todėl nieko nuostabaus, kad „naujos karjeros“ pradžia ne tik pareikalauja didžiulių valios pastangų, bet ir kelia pavojų ilgametei draugystei.

12

13

14

15

16

Visgi, tikėjimas savo jėgomis ir užsispyrimas atveda ne tik prie nuostabių atradimų, bet ir dovanoja pripažinimą. Šeši eiliniai bedarbiai sugeba tapti svajonių vyrais toli už savo miestelio ribų. Nepraleiskite progos pamatyti, ką jie turi parodyti jau birželio 11 d. 18:30 VDU didžiojoje salėje Kaune!

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: