Organizatorių archyvo nuotr.

Prieš daugiau nei metus scenos profesionalų suburtas interaktyvus muzikinis projektas, antrą kartą surengs savo pasirodymą Kaune, gyvos muzikos klube ORIXO.

“Funky works”  – interaktyvus muzikinis išbandymas publikai ir geriausių funk muzikos kūrinių programa. Grupės branduolį sudaro režisierė, radijo laidų vedėja Justina Jonušaitė-Ramoškienė ir „Proper Heat“ vokalistas Karolis Ramoška.

“Po sėkmingo pirmojo pasirodymo prieš metus, antrasis kartas bus dar siautulingesnis! Programa padidėjo tiek savo kūriniais, tiek staigmenomis, kurios visada netikėtai nustebina net ir daug mačiusią publiką”, sako projekto sumanytojai.  Improvizacijos ir išbandymai žiūrovams – tai Funky Works projekto vizitinė kortelė. Ir žinoma, programoje tarsi iš plokštelės skambanti muzikinė programa, kurioje patys geriausi funk muzikos hitai: Jackson 5, James Brown, Marvin Gaye, Bruno Mars, Bill Withers ir daug kitų kūrinių. „Funk stiliaus muzika tiesiog perpildyta energija ir nevaržoma laisve, todėl jau nuo pirmųjų akordų kelsime visus iš sėdimų vietų”,–  tikina Karolis Ramoška.

rojekto sumanytojai ir vedėjai – Justina ir Karolis kviečia susitikiti ir pasikrauti geros energijos: „Rudens šaltais vakarais, belaukiant švenčių, kviečiame susitikti ir atsipalaiduoti, būti savimi, pašėlt kartu ir pasikrauti daug pozityvios energijos iki pat Šventų Kalėdų. Šis projektas patiks ir visiems funk muzikos, ir šiaip geros gyvos muzikos mėgėjams,  taip pat ir tiems žmonėms, kurie yra pasiilgę kažko naujo ir netikėto. Susitikime, staigmenų užteks visiems“.

„Funky Works“ ritmus ir muzikines improvizacijas atlieka profesionalūs muzikantai: Andžej Zujevič (gitara), Raimondas Dauginas (klavišai), Ugnius Butkus (bosas), Viktoras Mogilo-Žano (būgnai). Šiuos atlikėjus jau galėjote girdėti „Skamp“, „4Fun”, „Gunter Percusion“, „Orgen roll band”, Gyčio Paškevičiaus, Stasio Povilaičio ir Ramūno Difarto koncertuose.

„Funky Works“ – pirmasis muzikinis projektas Lietuvoje, vienijantis ne tik garsiausias funk muzikos legendas ir jų sukurtus hitus, bet ir nuolat stebinantis jame dalyvaujančią publiką.

Taigi, belieka susirasti šokiams tinkamus batus, pasikviesti šokti mėgstančius draugus ir lapkričio 11 dieną keliauti į gyvos muzikos klubą ORIXO! Įsitikinsite patys – „Funky Works“!

Renginio vieta – gyvos muzikos klubas ORIXO (Jonavos g. 40, Kaunas)

Renginio laikas – 2016 11 11  20:00 val.

Bilietai: http://www.bilietupasaulis.lt/lit/bilietai/koncertai/funky-works-201754/

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: