© jurgitosfoto.lt nuotr.

Jau antrą kartą “Baltijos cirkas” savo žiemos būstinėje – stacionariame kameriniame cirke (Drobės g. 31 Kaune) organizuoja šventinius pasirodymus.
Visame pasaulyje itin populiarios taip vadinamos “Eglutės” – linksmos teatralizuotos pasakos su įvairiausiais personažais prigijo ir pas mus.

Šiemet šių pasirodymų “Baltijos cirko” kolektyvas surengė jau 3,5 karto daugiau, nei pernai. Antrą žiemos sezoną veikianti stacionarus cirkas atrado savo žiūrovą ir šios gretos vis pildosi. Keletą dešimtmečių puoselėta cirko artistų svajonė įrengti stacionarų pastatą su cirko specifikai pritaikytomis erdvėmis įgyvendinta ne veltui – susidomėjimas kaskart auga.

Nors Kalėdinė pasaka orientuota į mažiausiuosius, pusė žiūrovų – suaugusieji, ir visi vienodai smagiai leidžia laiką besimėgaudami reginiu.
“Baltijos cirko” trupė pasipildė keliais naujais nariais – nuoširdžiai džiaugiamės augančiu kolektyvu. Jaunieji artistai puikiai startavo
dalyvaudami šiuose pasakėlėse, eidami į areną su didžiulę patirtį turinčiais profesionalais.

Trumpa cirko spektakliuko anotacija.

Piratai atvyksta į cirko uostą, kur ruoš pasirodymą Kalėdų Seneliui, kad gautų iš jo dovanų. Visi neriasi iš kailio – žongliruoja, balansuoja, šokinėja akrobatinius triukus.. Keturkojai trupės dalyviai jungos: meškėnai, ožiukas, šuniukas ir bocmanas arkliukas rodo savo neįtikėtinus gabumus.

Pagrindinis personažas – piratas Cha-Cha! viso veiksmo metu skatina savo komandos narius rodyti vis sudėtingesnius ir įdomesnius pasirodymus. Visi nori prisikviesti ir įtikti Kalėdų Seneliui.

© jurgitosfoto.lt nuotr.

Kalediniai pasirodymai vyks 12.28 16:00 12.30 18:00

Registracija tel. : 867016445.

Kainos 12 LT vaikams nuo 3 eiles (15 LT suaugusiems)

15 Lt vaikams 1-2 eile, 20 Lt suaugusiems.

Yra dovanos – 7 Lt.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: