Organizatorių archyvo nuotr.

Šventinis laikotarpis Kaune šiemet bus išskirtinai nuotaikingai – gruodžio 16 dieną atvyksta gausiausias kalėdinis apsipirkimas mieste – ,,Didžioji kalėdinė Kauno mugė’’. Nuo 10 iki 16 val po ,,Žalgirio’’ arenos stogu bursis ir dideli, ir maži, kur jų lauks iš visos Lietuvos atvykusių prekybininkų gaminiai ir staigmenos.

Mugėje nuo gardumynų iki dovanų idėjų

Savaitę prieš didžiąsias šventes ,,Žalgirio’’ arenoje duris atversianti nemokama mugė susiburs gamintojus, siūlysiančius šventinę atributiką, išskirtinius gaminius, papuošalus, aksesuarus bei drabužius. Lankytojus pasitiks knygos, atvirutėsvaško žvakės, kalėdiniai žaisliukai, lemputės, vilnoniai gaminiai, kalėdinės puokštės, rankdarbiai iš lino, veltinio ir gintaro papuošalai ir dar daugiau. Proga įsigyti kažką naujo vilios ir drabužių bei aksesuarų gamintojai iš visos Lietuvos. Čia jie pateiks žiemos kolekcijų asortimentą – tad išsirinksite kažką tiek sau, tiek artimajam. Renginyje sutikti gamintojai maloniai atsakys į visus rūpimus klausimus ir padės atrasti geriausią kainos ir kokybės santykį.

Kaledine muge 2

Organizatorių archyvo nuotr.

Gerumą skleis ir socialiniai projektai

Dažnas žino, kaip atsakingai kalėdinis laikotarpis įpareigoja pasinerti į paieškas vardan savo artimųjų ir draugų. Labiausiai trokštamas ir išskirtines dovanas artimiesiems ir šeimos nariams atrandame kone artėjant svarbiausiai dienai, o tuomet pasineriame į kamščius keliuose ir spūstis prekybos centruose. Tą pamiršti padėsianti mugė sužavės ir noru padėti.

Specialiai prie renginio jungsis projektai ,,Ištiesk pagalbos ranką’’ bei ,,Už spalvingą ir teisingą vaikystę’’. Mugės lankytojus pasitiks daiktadėžės, kuriose jie turės galimybę palikti daiktą-dovaną, skirtą nepasiturinčioms šeimoms, o mažieji renginio lankytojai galės namo parsinešti ebru technika pieštus atvirukus, kurių aukos bus skirtos vaikams, sergantiems onkologinėmis ligomis.

Kaledine muge

Organizatorių archyvo nuotr.

Pramoga visai šeimai

,,Didžioji kalėdinė Kauno mugė’’ neabejotinai taps išskirtine pramogo visai šeimai. Nuo bėgimo ir skubėjimo šventiniu laikotarpiu išvarginti tėvai turės galimybę į renginį atsivesti ir savo mažuosius, kur jų lauks organizatorių parengtos staigmenos. Išskirtinius, jokioje masinėje parduotuvėje, neparduodamus gaminius kartu su artimaisiais galėsite rinktis be streso ir skubėjimo jau gruodžio 16 dieną 10-16 val ,,Žalgirio’’ arenoje. Renginys nemokamas.

Į renginį kviesk ir draugus: https://www.facebook.com/events/1838015583178480/

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: