Liepos 20 d. durys atsidaro 19 val. koncerto pradžia 20 val.

Programos trukmė – 2 val.

Viena garsiausių ir populiariausių Lietuvos grupių „Lemon Joy“ kviečia į didžiausią savo solinį koncertą, kurio metu atliks populiariausius hitus. Koncerte skambės ir naujausio albumo „Wilkommen“ dainos. Tiesa, daug šio albumo kūrinių taip pat jau yra pamėgti klausytojų ir dažnai skamba radijo stotyse — „Ylang Ylang“, „Tik iškart, tik stipriau“, „Su pirma saulės šviesa“ ir, žinoma, naujausias radijo singlas „Be atšvaitų“.

Retai albumais muzikos gerbėjus lepinanti grupė šiemet sugrįžo su naujomis dainomis. Kaip visuomet užburiančiomis savo melodijomis ir persmelktomis švelnia nostalgija. Kiekvienas „Lemon Joy“ albumas — reikšmingas įvykis Lietuvos muzikos pasaulyje, o pastarojo teko laukti net penkerius metus.

Koncertui „Lemon Joy“ ruošia specialią beveik dviejų valandų trukmės programą. Koncerte skambės dainos, apimančios visą grupės gyvavimo laikotarpį. Per savo gyvavimą „Lemon Joy“ išleido 7 studijinius albumus: „Glostyk“ (1996), „Super“ (1998), „Mylėt tave taip beprotiška ir keista“ (1999), „REstart“ (2001), „1210“ (2006), „Stebuklas“ (2011), „Willkommen“ (2016). 2004 metais pasirodė geriausių dainų rinkinys „Electropop“.

Biietus platina Bilietai.Lt ir Renginių Oazės kasa su 2 € nuolaida bilietui (I – V nuo 16 iki 19 val.)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: