instagram.com/nickvujicic archyvo nuotr.

Žiniasklaidoje mirgėte mirga patarimų, kaip mesti svorį, stilingai rengtis, išsirinkti namą ar nuvalyti įsisenėjusius degėsius. O ką daryti, kai tam namui, kurio orkaitėje galėtų prikepti riebalai, neturi pinigų, darbas, į kurį eini kasdien, nedžiugina, o ką nors keisti baugu?

Bet kuris sėkmingas žmogus į tokį klausimą atsakytų: veikti! Dauguma jų įkvėpimo bei išminties sėmėsi iš knygų, kurių autoriai patarė, kaip savyje atrasti talentų, kurti verslą ar siekti karjeros, įveikti sunkumus ir  mėgautis gyvenimu. Tačiau jokia knyga nepakeis gyvo bendravimo su žmonėmis, atradusiais sėkmingo ir laimingo gyvenimo receptą.

Puiki proga tuo įsitikinti – jau šį penktadienį, rugsėjo 30 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyksianti didžiausia motyvacijos konferencija Lietuvos istorijoje, simboliniu pavadinimu „No Limits“.

„Kiekvienam kartais pritrūksta motyvacijos ir pozityvumo. Visi nori gyventi gerai, tačiau daugelis yra įpratę laukti, kol kas nors kitas sukurs tą geresnį gyvenimą. Deja, niekas sėkmės, gero uždarbio ir, pagaliau, savigarbos bei vidinio pasitenkinimo jausmo ant lėkštutės nepatieks. Todėl kiekvienas turime atrasti noro veikti ir drąsos įgyvendinti savo svajones.“, – teigia konferencijos organizatorius Darius Jonauskas.

Dideliems darbams ir net mažiems pokyčiams reikia įkvėpimo, kurio „No Limits“ metu bus galima pasisemti su kaupu. Daugiau nei devyni tūkstančiai klausytojų išgirs nuoširdų bei atvirą konferencijos vedėjo Mindaugo Stasiulio pokalbį su stipriausiu pasaulio žmogumi Žydrūnu Savicku apie tai, kokios vertybės ir asmeninės savybės atneša sėkmę, verslininko bei knygų autoriaus Igno Staškevičiaus mintis apie sėkmingos karjeros ypatumus ir televizijos laidų vedėjos Daivos Žeimytės moderuojamą diskusiją su žymiais ir patyrusiais vadovais apie tai, kokie žmonės pasiekia karjeros aukštumas ir kaip tapti vienu iš jų. Taip pat konferencijos dalyviai išgirs garsaus vokiečių lyderystės eksperto, bestselerių autoriaus Boriso Grundlo bei populiariausių Lietuvos lektorių pranešimų saviugdos ir profesinio tobulėjimo temomis.

Pagrindiniu konferencijos akcentu taps Niko Vujičičiaus į lietuvių ir gestų kalbas verčiamas motyvacinis pranešimas „Gyvenimas be ribų“ apie tai, kaip įveikti net didžiausius sunkumus, kaip pakeisti požiūrį į gyvenimą ir labiau juo mėgautis, kaip rasti įkvėpimo kasdieniuose darbuose.

Ypatingo likimo vyras, gimęs be rankų ir kojų, šiandien džiaugiasi gyvenimu, kurio daugelis galėtų pavydėti – jis turi mylinčią žmoną, du sveikus vaikus, vadovauja ne pelno siekiančiai organizacijai „Life Without Limbs“ (liet. Gyvenimas be galūnių), keliauja po pasaulį ir savo istorija įkvepia šimtus milijonus žmonių mylėti bei gerbti vieni kitus, tobulėti, siekti tikslų ir nepaisyti ribų. Kiekvienas Niko ištartas žodis yra be galo prasmingas ir svarbus, o jo įkvepiančios kalbos  nepalieka abejingų.

N.Vujičičius į Vilniaus oro uostą atskris penktadienį, 11 val., tad ištikimiausi gerbėjai galės pirmieji jį pamatyti, apdovanoti šypsenomis ir įsitikinti, koks australas yra šiltas bei nuoširdus žmogus.

Kadangi šią savaitę susidomėjimas konferencija gerokai išaugo ir beveik visos numatytos vietos buvo užimtos, šiandien nuo 14 val. Bilietų pasaulis pradės prekiauti papildomais bilietais.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: