Organizatorių archyvo nuotr.

Tik prasidėjęs elektroninės muzikos festivalis Tundra įsisiūbuoja: tad jei Tu dar ne ten – čiupk palapinę ir keliauk į Varėnos Dainų slėnį!

Pirmoji festivalio diena atnešė šiek tiek sumaišties ir jaudulio: kokia gi bus paskutinioji, laimingą pabaigą žadanti Tundra? Puikus oras, festivalį supantis gaivus Varėnos tvenkinių vanduo ir visa tai persmelkta elektroninės muzikos garsais: tai tik keli žodžiai, kuriais galima bandyti perteikti puikią festivalio atmosferą.

Jau rytoj festivaliautojus šokdins visos keturios scenos: Techno scenoje leisti naktis kvies ne vienas pasauliniu mastu pripažintas atlikėjas. Vieni laukiamiausių – puikiai žinomi anglakalbės techno pasaulio dalies vaikai Tin Man (USA) ir Perc (UK). Tin Man, klausytojus įtraukiantis į svajingą muzikinę kelionę, grįstą kiek melancholiško, tačiau gilaus techno ritmais, atsisveikimo proga surengs net du pasirodymus – dj set ir live. Psy Trance scenoje pasirodys vienas žinomiausių šio stiliaus atlikėjų pasaulyje – Lucas (UK), atstovaujantis Raja Ram įrašų kampaniją TIP records. Pernai įkaitinęs trance muziką dievinančius klausytojus Ozora festivalyje, šiemet Tundroje jis žada psy trance šokių erdvės žemės drebėjimą. Bass scenoje džiugins broliukai latviai– elektroninės muzikos kvartetas Mirror Network. Chillout scena, tradiciškai, apkabins savo ramybės melodijomis. Ir tai tik maža dalis to, ką išgirsite Tundroje.

Suskubę atvykti dieną, galės mėgautis masažais, užsiimti joga, o, jau sutemus, drąsiausi galės pasitikrinti padų tvirtumą, bėgdami per žarijas. Po šokių maratono likusią energiją bus galima panaudoti diskutuojant paskaitose.

Ar dar abejoji? Juk tai paskutinis šansas susitikti įvairiapusiškiausios elektroninės muzikos festivalyje, tad susitinkam Varėnos Dainų slėnyje, festivalyje Tundra, jau  š i a n d i e n !

22

33

Organizatorių archyvo nuotr.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: