Organizatorių archyvo nuotr.

Vasario 17 dieną, 14:30 val.  Dainavos rajone esančiame Draugystės parke vyks Užgavėnės. Visi gyventojai kviečiami dalyvauti ir kartu su kaimynais išvyti žiemą iš kiemo.

„Kasmet Dainavos parke susirenka vis daugiau švęsti nusiteikusių gyventojų. Labai tuo džiaugiamės. Kviečiu ir šiemet Užgavėnes atšvęsti kaip reikiant, su draugais ir kaimynais. Lauksime visų Draugystės parke“, – sako „Dainavos būsto“ direktorius Valentinas Jerošenko.

Renginį daugiabučius namus prižiūrinti bendrovė „Dainavos būstas“ gyventojams dovanoja jau penktą kartą. Į šventę kasmet susirenka šimtai dalyvių.

Renginio programoje – persirengėlių paradas, šokiai aplink laužą, Lašininio ir Kanapinio mūšis, lenktynės su maišais ir nešant kiaušinį šaukšte, gaidžių peštynės. Dalyviai bus kviečiami vaišintis blynais. Renginį vainikuos Morės deginimas.

Visi gyventojai taip pat kviečiami dalyvauti įspūdingiausio Užgavėnių kostiumo konkurse. Kaukių, kostiumų nuotraukas skelbkite „Kalba Kaimynai“ paskyroje „Facebook“ (facebook.com/KalbaKaimynai). Laimės daugiausiai „like“ surinkusi nuotrauka. Balsavimas vyksta iki vasario 20 dienos.

Be to, lokalių didžiųjų miestų rajonų naujienų portalų „Facebook“ paskyrose, pavyzdžiui, „Kalba Dainava“, bus renkamas įspūdingiausias rajono Užgavėnių kostiumas. Laimėtojų laukia papildomi prizai.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: