© Vilmanto Ramono nuotr. / KaunoZinios.lt

Kauno „Žalgirio“ krepšininkams prasibrovus tarp keturių stipriausių Europos komandų ir jau pamažu kraunantis lagaminus į Belgradą, užmiršta neliks ir Kauno „Žalgirio“ arena bei nuostabūs komandos gerbėjai.

Lankomiausioje Eurolygos arenoje bus įrengta išskirtinė fanų zona kauniečiams bei miesto svečiams, kurie per didžiulį ekraną žaliai-baltų bendraminčių apsuptyje galės stebėti žalgiriečių pasirodymą Belgrade vyksiančiame finalo ketverte.

Krepšinio gerbėjai visą sezoną per žalgiriečių rungtynes Eurolygos išvykose rinkosi į „Žalgirio“ arenoje įsikūrusį „Barą 11“, tačiau per finalo ketvertą į šią erdvę nebesutilps, todėl svarbiausias kovas galės stebėti tiek prie „Žalgirio“ arenos didžiojoje salėje specialiai įrengtų staliukų, tiek arenos tribūnose.

Žiūrovų „Žalgirio“ arenoje lauks 200 kvadratinių metrų pločio ekranas su aukščiausios kokybės vaizdo transliacija. Šį kartą sirgaliai galės mėgautis bene ryškiausios raiškos didžiuoju ekranu Baltijos šalyse, kuris bus specialiai sumontuotas būtent finalo ketverto transliacijoms.

Susirinkusius „Žalgirio“ gerbėjus pasitiks ne tik aukščiausio lygio krepšinis bei visus suvienijanti atmosfera, bet ir rungtynių rezultatų spėjimų konkursas, prizai ir siurprizai.

Jau dabar aišku, kad pusfinalio mačą „Žalgirio“ vyrai žais gegužės 18 dieną (penktadienį) 19.00 val. Lietuvos laiku. Medalių dalyba vyks gegužės 20 dieną (sekmadienį): mažasis finalas – 18.00 val., o kova dėl čempionų titulo – 21.00 val.

Transliacijos „Žalgirio“ arenos didžiajame ekrane vyks ne pirmą kartą. Minias gerbėjų čia jau yra pritraukę Lietuvos rinktinės pasirodymai pasaulio ir Europos krepšinio čempionatuose.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: