Komandos archyvo nuotr.

Trečiadienio vakarą rezultatu 5:3 (2:1, 2:2, 1:0) „Kaunas Hockey“ nugalėjo praėjusio Lietuvos ledo ritulio čempionato vicečempionus Juodupės „Juodupę“ ir įsirašė jau ketvirtąją pergalę šio sezono turnyrinėje lentelėje.

Legionieriaus iš Kazachstano Iljos Lašino hettrikas ir dviejų komandos gynėjų Žygimanto Girdžiaus bei Petro Nausėdos įvarčiai – taip trumpai galima apibūdinti varžybas Kauno ledo arenoje. I. Lašinas į vartus taikliai mušė 4, 20 ir 59 minutėse, Ž. Girdžius pasižymėjo 19-ąją, P. Nausėda – 25-ąją.

Pirmą rungtynių pusę vykdėme iškeltą užduotį, visi žaidė griežtą pozicinį žaidimą, tik kai antro kėlinio viduryje 10 baudos minučių gavo kapitonas Vytautas Jagelavičius, kilo šioks toks chaosas, na, bet susikaupėme, pakeitėme žaidimo braižą ir nugalėjome“, – ketvirtąją komandos pergalę reziumavo „Kaunas Hockey“ treneris Jevgenijus Čugajus.

thumbnail_75

Komandos archyvo nuotr.

Aikštės šeimininkų vartuose visas varžybas stovėjo Lukas Jakšys, nors į „Kaunas Hockey“ sudėtį neseniai įrašytas ir amerikietis vartininkas Chance‘as McClane‘as. „Juodupės“ vartus saugojo kazachas Michailas Kolioglovas. Kauniečiai atliko 47 smūgius į priešininkų vartus, „Juodupė“ – 32. Taip pat „Kaunas Hockey“ užsidirbo mažiau baudos minučių – 26, kuomet varžovai – 41.

Kaunas Hockey“ po pergalės su 12 tšk. Išlieka antroje čempionato lentelės vietoje. Šeštadienį, spalio 28 d. komanda namuose priims Rokiškio „Rokiškį“. „Laukia ne ką prastesnės varžybos, nei šios, žaisime susikaupę, kaip ir prieš kiekvienus varžovus“, – palaikyti saviškius kviečia J. Čugajus.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: