© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Sekmadienio popietę Kaune nuotaikingai paminėtas “Žalgirio” krepšinio sezono uždarymas, kurį krepšinio klubas jau dvyliktus metus iš eilės sutinka drauge su restoranų tinklu “McDonalds”. Šventę tradiciškai vainikavo iškilminga akimirka – “McDonalds” žvaigždžių alėjoje atidengtas komandos vyriausiojo trenerio Gintaro Krapiko delno įspaudas, įamžintas šalia tokių krepšinio garsenybių kaip Arvydo Sabonio, Pauliaus Jankūno, Roberto Javtoko, Manto Kalniečio ir kitų žaidėjų delnų įspaudų.

“Legendinė Kauno “Žalgirio” komanda, kaip ir krepšinis, užima ypatingą vietą kauniečių širdyse. Tai žinodami, siekiame ne tik prisidėti prie šios sporto šakos rėmimo, bet ir kartu su gerbėjais palaikyti komandos žaidėjus. Gimus idėjai įamžinti krepšiniui nusipelniusių žaidėjų delnų įspaudus, šią tradiciją tęsiame jau daugiau nei dešimtmetį, kasmet taip paminėdami komandos pergales ir atsidėkodami už puikų žaidimą”, – sakė restoranų tinklo “McDonalds” marketingo vadovas Baltijos šalyse Marius Stonkus.

Šiemet “McDonalds” žvaigždžių alėjoje savo delno įspaudą įamžinęs G.Krapikas neslėpė džiaugsmo. “Galimybė įsiamžinti šalia didžiausių šalies krepšinio žvaigždžių man didelė garbė. Stebėdamas komandos žaidėjų ir tokių legendinių krepšininkų kaip Arvydas Sabonis delnų įspaudų atidengimą džiaugiausi už jų pasiektus nuopelnus šiai sporto šakai, o šiandien esu dėkingas už komandos ir gerbėjų palaikymą”, – sakė vyriausiasis komandos treneris.

G.Krapiko delno įspaudo atidengimo ceremoniją sekmadienį stebėjo ne tik susirinkę žalgiriečiai, bet ir gausus būrys gerbėjų. Jie komandą sveikino su jau iškovotomis pergalėmis ir linkėjo sėkmės dar laukiančiose LKL pusfinalio rungtynėse, kurių metu Kauno “Žalgirio” komanda žais su Utenos “Juventus” ekipa.

Šventės dalyvių šiemet tradiciškai laukė smagios pramogos ir prizai. Krepšinio aistruoliai atsakinėjo į nuotaikingus organizatorių klausimus apie miestiečių mylimą “Žalgirio” komandą. Susirinkę gerbėjai ne tik prašė komandos narių autografų, bet ir noriai kalbino krepšininkus apie jų planus vasaros ir dar tik artėjančio naujo sezono metu.

Kauno Savanorių prospekte įsikūręs “McDonalds” restoranas jau tapo tikra žalgiriečių fanų susirinkimų vieta, taigi jame įsivyravo ir krepšinio tema. Šiame restorane galima išvysti komandos žaidėjų marškinėlius su autografais, iš arti apžiūrėti laimėtas taures.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: