bcjuventus.lt archyvo nuotr.

KIDY Tour – Karaliaus Mindaugo taurės” kovoms neabejingi miestų merai drąsiai palaiko savo vadovaujamų miestų komandas. Pirmadienį Kauno meras Visvaldas Matijošaitis pasižadėjo, kad visą savaitę į darbą vaikščios su „Žalgirio” marškinėliais, jei klubas laimės taurę. Kauno mero iššūkį priėmęs Utenos meras Alvydas Katinas ryžosi dar rimtesniam pažadui.

„Kadangi kategorijos šiek tiek skirtingos, tai aš į darbą jau dabar vaikštau su Utenos „Juventus“ marškinėliais, nes mums vien patekimas tarp aštuonių stipriausių komandų jau yra laimėjimas“, –šypsodamasis kalbėjo Utenos vadovas.

A.Katinas, kuris yra Lietuvos rašytojų sąjungos narys, pažadėjo, kad jei „Juventus“ šį vakarą nugalės Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubą ir pateks į  „KIDY Tour – Karaliaus Mindaugo taurės” turnyro pusfinalį, jis stos prieš tūkstantinę minią ir perskaitys savo kūrybą: „Pažadu, kad jei „Juventus“ šį vakarą nugalės „Lietuvos ryto“ komandą, prieš kitas rungtynes Utenos arenoje atsistosiu prieš tūkstantinę auditoriją ir viešai perskaitysiu savo sukurtą odę „Juventus“ komandai“.

„KIDY Tour – Karaliaus Mindaugo taurės” ketvirtfinalis tarp „Juventus” ir „Lietuvos ryto” vyks šiandien Utenoje, 18:30 val. Bilietus į taurės varžybų finalinį ketvertą Kaune galite įsigyti „Tiketos” kasose arba internetiniame puslapyje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: