Socialinių tinklų nuotr.

ĮSPĖJIMAS! Šis straipsnis neskirtas jaunesniems kaip 18 metų skaitytojams.

Tyrėjai įsitikinę, kad rusų pora apkvaišindavo aukas raminamaisiais, tada gyviems nulupdavo odą. Po to, kaip teigia policija, jie suvalgydavo kai kurias aukų kūno dalis, o likusias užšąldydavo ar sudėdavo į talpas su fiziologiniu tirpalu.

Kartais, pora bandydavo kanibalais paversti karius iš karo akademijos, kurioje dirbo, į jų maistą įdėdami „konservuotos žmogaus mėsos“.

Valdžios organai sako, kad Krasnodaro gyventojai galėjo apie tai niekada ir nesužinoti, jei ne telefonas, besimėtęs vienoje miesto gatvių.

Miesto policija sulaikė porą – Nataliją Baksheevą ir jos vyrą, 35 – erių Dmitrijų Baksheevą – kurie, valdžios teigimu, gali būti atsakingi už maždaug 30 žmonių dingimus ir mirtis mieste, esančiame pietvakarinėje Rusijos dalyje už maždaug 5 valandų kelio nuo Sočio ir turinčio 750,000 gyventojų. Kol kas Dmitrijus Baksheevas yra apkaltintas viena žmogžudyste, tačiau tyrimas vis dar yra tęsiamas.

Jeigu visos žmogžudystės būtų patvirtintos kaip jų darbas, pora atsidurtų šalies baisiausių serijinių žudikų sąraše.

Pasak „The Moscow Times“, tyrimas prasidėjo rugsėjo 11 d., kai kelininkai, betvarkydami gatvę, rado išmestą telefoną. Jis vis dar veikė, todėl darbininkai peržiūrėjo nuotraukas.

Tai, ką jie rado nuotraukų galerijoje, privertė juos bėgti į policijos nuovadą. Telefone buvo „nuotraukos vyro, kurio burnoje buvo nupjautos kito žmogaus kūno dalys“, Rusijos vidaus reikalų ministerija teigė savo pranešime.

Maždaug tuo pat metu, kol policija gilinosi į radinį, netoli valstybės valdomos aviacijos akademijos kiti pareigūnai rado 35 metų moters kūną su nupjautomis galūnėmis, teigia „Vice News“.

Tyrėjai sugebėjo surasti telefono savininką pasitelkę „specialias technines priemones“ ir sulaikė Dmitrijų Baksheevą, sakoma žinių pranešime.

Pasak BBC, sulaikytas policijos, vyras prisipažino, kad per pastaruosius du dešimtmečius su žmona kanibalizmą praktikavo ne mažiau kaip 30 kartų.

Po šių žodžių, tyrimas dar labiau išsiplėtė. Detalės vis dar nėra aiškios, tačiau kai kuri informacija vis dėlto nutekėjo ir istorija išplito po visą pasaulį.

Ankstyviausias galimas nužudymas, spredžiant iš laiko nuorodų nuotraukose, kurias turėjo pora, datuojamas 1999 – aisiais.

Metų metus pora gyveno karinėje bazėje esančiame hostelyje, kaip tai pavadino BBC. Vienas iš jų, arba abu, kažkuriuo metu dirbo bazės virtuvėje.

Tyrėjai neatskleidė kaip pora rinkosi aukas, tačiau papasakojo kaip jas apkvaišindavo – ir kas vyksdavo paskui.

„Įtariamųjų gyvenamoje vietoje tyrėjai rado žmogaus kūno dalių sudėtų į fiziologinį tirpalą. … Nežinomos kilmės šaldytos mėsos dalys buvo laikomos virtuvėje,“ pasak „CBS News“ teigė policija.

CNN skelbia, kad vienas policijos šaltinis sakė, jog „policijos pajėgos rado stiklainį su konservuota ranka“.

Neoficialiais duomenimis, teisėsauga pakrikštijo porą „kanibalų pora“, tačiau daug informacijos apie juos neatskleidė.

Rusijos žinių tarnybos išplatino vaizdo įrašą kratos, atliktos poros namuose.

Video medžiaga parodė netvarkingą ir apšiurusį kambarį, su šiukšlėmis, lūženomis ir drabužiais, išbarstytais ant grindų ir baldų. Ant nedidelio šaldiklio taip pat rasta perukų ir tuzinai nuotraukų ant lovos.

Poros nuotraukos buvo iškalbingos, teigė rusų tyrėjai. Viena fotografija, datuojama 1999 m. gruodžio 28 d., vaizduoja nupjautą žmogaus galvą lėkštėje kartu su vaisiumi.

Anksčiau šiais metais, buvęs Sibiro policijos pareigūnas Mikhailas Popkovas – pramintas „Sibiro vilkolakiu“ dėl brutalių žmogžudysčių – prisipažino nužudęs 81 žmogų.

Popkovo aukos buvo maždaug 17-38 metų amžiaus. Žudymus jis pradėjo dar būdamas policijos pareigūnu, pasiūlydamas pavežėti moteris savo mašina, tada nuveždamas jas į atokias vietas. Vėliau jis aukas išprievartaudavo ir nužudydavo.

Taip pat skaitykite: Šiurpą keliančios realios kanibalizmo istorijos (N-18)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: