Kiekvienais metais per Helovyną atsiranda kažkokia popkultūros dalis, kuri, atrodo, yra visur ir kiekviename vakarėlyje. Praeitais metais, tai buvo kanditatai į JAV prezidentus. Šiais metais mados išliko tokios pat kraupios, tačiau tradiciškiau baisios: tai yra Penivaisas iš naujojo filmo „Tas“. Paslaptingasis blogietis privers jus drebėti iš baimės ir tai nutiks net prieš jums pamatant, ką sugalvojo keli kūrybingieji.

Talentingi tapytojai ant kūno yra įkvėpti dramatiškos ir siaubingos Stepheno Kingo personažo išvaizdos ir tranformuoja save į įtikimas šio personažo versijas. Priklausomai nuo jų įgūdžių ir artistiškumo, makiažo versijos varijuoja. Kai kurie pasirinko tiesiog išpiešti savo veidą baltai ir pridėti paprastas raudonas linijas, einančias iš jų burnų. Kiti įsivaizduoja jų Penivaiso išbaigtą kostiumą su kraujo lašais, aštriais geltonais dantimis ir spalvotais kontaktiniais lęšiais. Bet kuriuo atveju, efektas yra įspūdingai baisus.

Kol Helovynas dar beveik už mėnesio, dar yra pakankamai laiko peržiūrėti filmą ir susikurti savo Penivaiso makiažą. Bet pirmiausia, įkvėpimo ieškokite įspūdingai šiurpiuose įvaizdžiuose žemiau.

Helovynas jau artėja, ir vienas baisiausių šių metų filmų įkvėpia jaudinančias – ir šiurpinančias – tranformacijas.

2017 – aisiais klouno įvaizdis, panašus į Penivaiso iš filmo „Tas“ yra populiarus pasirinkimas tiems, kurie dievina tapybą ant kūno.

Jei galvoji apie baisų Helovyno makiažą, pažiūrėk į šiuos įspūdingus kostiumus, ieškodamas įkvėpimo!

pennywise-costume-1

pennywise-costume-2

pennywise-costume-3

pennywise-costume-4

pennywise-costume-5

pennywise-costume-6

pennywise-costume-7

pennywise-costume-8

pennywise-costume-10

pennywise-costume-11

pennywise-costume-12

pennywise-costume-14

pennywise-costume-16

PennywiseFinal-1024x722

bd64ce8fe99c952474729450a829d246

Taip pat skaitykite: TOP 10 pačių baisiausių ir kruviniausių siaubo filmų Helovinui

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: