Bobbi-Jo Westley

Bobbi-Jo Westley, 43 metų moteris iš Pensilvanijos, užsidirba pragyvenimui pristatydama savo stulbinančias kūno formas. Moters kojos sveria 63 kilogramus, o bendras kūno svoris siekia net 222 kilogramus. Moteris pragyvenimui užsidirba iš savo išskirtinio kūno, į kurį internetinių kamerų pagalba nori pažiūrėti tūkstančiai vyrų. Bobbi-Jo Westley tvirtina, kad yra geidžiama moteris, nes vyrai negalėdami gauti jos, yra laimingi turėdami galimybę išvysti jos stulbinančias formas savo ekranuose.

Moteris tikina, kad jos dideli klubai nėra išskirtiniai Jungtinėse Amerikos Valstyjose, nes Nacionalio sveikatos instituto duomenimis, daugiau kaip 68,8 procentai Jungtinių Amerikos Valstijų suaugusių žmonių yra nutukę.

Bobbi-Jo demonstruoti savo kūną internetu pradėjo maždaug prieš trejus metus ir šis užsiėmimas sulaukė didelės sėkmės. Dienos metu moteris sulaukia 40-50 žinučių per socialinį tinklą “Facebook” su pasiūlymais parodyti savo kūną per kamerą. Moteris neslepia, kad internetinis bendravimas užtrunka nuo keletos minučių iki valandos, o gal net ir  daugiau.

Bobbi-Jo teigia, kad niekada gyvenime nebuvo liekna ir žino, kad tokios kūno formos, kurias turi dabar kenkia jos sveikatai, tačiau tikina, kad ji yra laiminga ir patenkinta savo kūnu. Moteris teigia, kad jos kūno svoris tikrai nepriklauso nuo maisto pobūdžio, nes be galo mėgsta valgyti salotas. Tačiau, Bobbi-Jo Westely neslepia, kad serga astma, todėl dažnai einant jai pritrūksta oro. Ji geba vaikščioti bei pasirūpinti savimi, tačiau tai užtrunka kiek daugiau laiko.

Bobbi-Jo Westley klubai, yra vieni didžiausių pasaulyje, tačiau moteris neatmeta galimybės dar padidinti apimtį, kad būtų vienintelė pasaulyje su tokiais dideliais klubais. Tačiau moteris neslepia, kad jei gydytojai jai lieptų mesti svorį, nes kiltų grėsmė jos sveikatai, ji be jokios abejonės  bandytų įveikti savo svorį, nes nori gyventi ir dar daug ką nuveikti.

Bobbi-Jo Westley 2

Bobbi-Jo Westley 3

Bobbi-Jo Westley 4

Taip pat skaitykite: Moteris uždirba iki 4000 JAV dolerių per dieną būdama socialinių tinklų dominante (N-18)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: