© Wolf & Rose Photography nuotr.

Stephanie ir Arryn savo sužadėtuvių proga nusprendė būti įamžinti gana atviroje fotosesijoje draugės fotografės Bria Terry. Po to, kai ši socialiniame tinkle paviešino nuotraukas, jomis buvo pasidalinta daugiau nei 85000 kartų.

Tokio stulbinančio žmonių susidomėjimo fotografijos sulaukė todėl, kad šiose savo apnuogintą kūną demonstravo plius dydžio moteris, kurios drąsus žingsnis nebijoti viešai rodyti savo kūną sužavėjo daugelį.

Iš Teksaso valstijos kilusiai Stephanie toks žmonių palaikymas padėjo teigiamai pažiūrėti į savo kūną ir atsikratyti ilgą laiką ją kamavusių kompleksų. Deja, darbovietei, kurioje tuo metu mergina dirba, paviešintos nuotraukos nepasirodė priimtinos ir šiai buvo liepta palikti įmonę. Austin Bankas Teksase savo sprendimą grindė tuo, kad organizacija yra orientuota į šeimą bei puoselėjanti šios tradicijas ir toks darbuotojos elgesys išties pakenktų įmonės reputacijai.

24

© Wolf & Rose Photography nuotr.

Mergina stengėsi paaiškinti, kad nuotraukose ji pozavo vilkėdama maudymosi kelnaites ir petnešėlių neturinčią liemenėlę, tačiau jai nepavyko savęs pateisinti todėl teko atsisveikinti su įmone.

22

© Wolf & Rose Photography nuotr.

Daugiau nei dvejus metus sunkiai dirbau organizacijos labui, o padariusi šį tą teigiamo ir svarbaus man, kaip moteriai, jie mane atleido„ – viešai savo nusivylimu dalijosi Stephanie. Ji taip pat teigė nesuprantanti, kodėl darbinis žmogaus gyvenimas taip dažnai yra painiojamas su asmeniniu, nes tai pasak jos visai nesuderinami ir atskiri dalykai. Situaciją kiek apsunkino žinia, kad moteris laukiasi kūdikio, tačiau ir tai nepadėjo jai išsaugoti darbo vietos.

27

© Wolf & Rose Photography nuotr.

Po šio skandalo iškilimo į viešumą, sužadėtinius nuotraukose įamžinusi fotografė savo socialinio tinklo facebook paskyroje teigė negalinti suprasti, kaip į šeimą orientuota įmonė gali atleisti iš darbo daugiau nei 20 savaičių besilaukiančią moterį ir tokiu būdu užkirsti jai kelią apmokamoms motinystėms atostogoms ir draudimui gauti.

23

© Wolf & Rose Photography nuotr.

26

© Wolf & Rose Photography nuotr.

Taip pat skaitykite: Nestandartinės kūno formos Julia Busato fotografijose

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: