JP Cooper / Organizatorių archyvo nuotr.

Jau birželio 16 d. vienos dienos muzikos festivalyje „Summer In The City“ Vilniaus Kalnų parke koncertuosiantis JP Cooper pristatė naują vaizdo klipą. Populiarių hitų „Perfect Stranger“ ir „September Song“ autorius ir atlikėjas savo gerbėjams dovanoja naujausios dainos „Passport Home“ video.

JP Cooper atstovaujanti įrašų komanija „Republic Records“ išleido naują muzikos kritikų pripažinto dainų autoriaus ir atlikėjo singlą „Passport Home“. Tai yra pirmasis singlas iš kitąmet turinčio pasirodyti muzikanto debiutinio studijinio albumo.

Naujos dainos išleidimas sutapo su šią savaitę prasidėjusiomis JP Cooper gastrolėmis Europoje – antradienį atlikėjas koncertavo Vokietijos sostinėje Berlyne. Birželio 16 d. britų muzikantas pirmą kartą svečiuosis mūsų šalyje – JP Cooper yra viena pagrindinių festivalio „Summer In The City“ žvaigždžių.

Festivalyje „Summer In The City“ taip pat koncertuos Norvegijos elektroninės muzikos legenda „Royksopp“, didžiausia Estijos šokių muzikos viltis Noep, populiarusis „Daddy Was A Milkman“ ir sėkmingai debiutavęs „Solo ansamblis“.

Bilietus į Vilniaus Kalnų parke vyksiantį muzikos festivalį „Summer In The City“ galite įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internetu: www.bilietai.lt

JP Cooper vaizdo klipas „Passport Home“:

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: