youtube kadras

Kiekvienos srities menininkui piešimas yra esminė kūrybos proceso dalis. Po šimtmečių mes vis dar esame sužavėti eskizais, esančiais Leonardo da Vinči užrašų knygelėse ar Pablo Pikaso  poetinio meno kūriniuose, nes jie gebėjo parodyti savo, kaip menininko įgūdžių formą. Tačiau, norint išmokti piešimo technikos, jums nebūtina lankyti meno mokyklos. Šiomis dienomis, jei norite išmokti piešti ar esate pradedantysis menininkas, norintis patobulinti savo įgūdžius, socialinėje erdvėje ,,Youtube‘‘ galite rasti daug nemokamų piešimo pamokymų, padėsiančių jums tobulėti.

Nesvarbu kur mokysies piešti, tai padės išreikšti jūsų kūrybiškumą. Tiesą sakant, kai kurie garsūs menininkai išties yra savamoksliai, o internetinėje erdvėje patalpintos nemokamos pamokos ne tik taupo laiką, tačiau suteikia galimybę pasirinkti mokytis konkrečios piešimo technikos ir atrasti savo braižą. Išmokus pagrindines taisykles, pavyzdžiui kaip pasirinkti tinkamus piešimo įrankius ar įsigilinus į spalvų teoriją, galima pereiti prie sudėtingesnių pamokų – kaip realistiškai nupiešti akį ar ką kitą. Kai kuriuose ,,Youtube’’ vaizdo įrašuose yra mokoma, kaip žingsnis po žingsnio nupiešti norimą vaizdą, tačiau yra ir tokių, kuriuose pagreitintai demonstruojama, kaip piešiama nuo pradžios iki pabaigos.

Tad metas peržvelgti geriausių menininkų pamokas socialinėje erdvėje ,,Youtube”, kurie padės jums sužinoti, kaip išmokti piešti per trumpą laiką. Ir kol stebėsite skirtingomis technikomis piešiamus kūrinius, atkreipkite dėmesį į spalvotų pieštukų pasirinkimą, skirtus pradedantiesiems ir specialistams.

Menininkė Emmy Kalia pasidalino vaizdo įrašu, kaip žingsnis po žingsnio nupiešti realistiškai atrodančią akį su ašara, naudojant šešėlio techniką:

Norite išmokti piešti personažus? ,,Youtube’’ kanalas Fine Art Academy  pasidalinęs vaizdo įrašu, žingsnis po žingsnio jus to išmokys:

Menininkas Dan Beardshaw, dalinasi savo naudojamais įrankiais siekiant nupiešti itin realistiškus piešinius:

,,Youtube’’ kanalas The Drawing Database demonstruoja pradmenis, priešiant formas, tokias kaip kubas ar cilindras.

Menininkas Alphonso Dunn, besidomintis anatomija, demonstruoja pradedantiesiams kaip nupiešti žmogų ir skirtingas jo kūno dalis:

Schaefer Art ,,Yutube’’ kanale moko kaip taisyklingai išdėlioti proporcijas:

Daug dėmesio sulaukia ir ,,Youtube’’ kanalas My Drawing Tutorials, kuriame galima išmokti 3D piešimo, sukuriant optinę iliuziją:

Menininkė Kirsty Partridge pasidalino vaizdo įrašu, mokančiu kaip naudojant spalvotus pieštukus, realistiškai nupiešti odą:

,,Youtube’’ kanalas Circle Line Art School parodė kaip nupiešti miestą dviejų taškų perspektyva:

Menininkas Zin Lim demonstruoja kaip piešiamos rankos:

,,Youtube’’ kanalas Proko mokoma kaip taisyklingai laikyti ir naudoti pieštukus:

Norite išmokti realistiškai nupiešti obuolį ar kitą vaisių? Jums padės ,,Youtube’’ kanalas Draw With Jazza:

Pažvelkite, kaip žingsnis po žingsnio piešiami mediniai namai, ,,Youtube’’ kanale Paintline:

Taip pat skaitykite: Apsinuoginę, kūno dažais ištapyti modeliai susilieja su paminklais [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: