Kino filmo „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“ kadras

Pasaulyje praūžus filmo „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“ (angl. „Fifty Shades Darker“) premjerai, aktorė Dakota Johnson papuošė bene visų garsiausių leidinių viršelius – jos sąskaitoje Glamour, amerikietiška mados biblija Vogue ir garsusis Inteview, interviu kuriam aktorė atskleidė savo ateities planus.

Kol „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ frančizės gerbėjai trina rankomis, kino ekranuose matydami seksualiosios Kim Basinger, vaidinančios Kristiano Grėjaus meilužę bei jaunosios kartos sekso simboliu vadinamos aktorė D. Johnson susidūrimą, pastaroji tikina pavargusi visą dieną filmavimo aikštelėje imituoti seksą. „Žinoma, jog filmavimo aikštelėje mes nesimylime. Tačiau aš imituoju seksą mažiausiai septynias valandas per parą ir man tai nusibodo“, – prisipažino šiuo metu tik apie atostogas galinti svajoti aktorė.

Nepaisant nuovargio, interviu kitam leidiniui, žurnalui Glamour, D. Johnson teigė nenorinti atsisakyti filmų, kuriuose yra atvirų sekso scenų. „Kritikai tikina, jog vienintelis mano gebėjimas – nusirenginėti, tačiau neketinu to mesti, nors kino ekrane galiu daryti ir kitus dalykus. Pasirodymas „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ filmuose tapo geru mano karjeros startu – frančizės dėka atsidūriau pasaulyje, kuriame visada norėjau būti. Kodėl staiga turėčiau „persikvalifikuoti“?“, – tikino jauna moteris, besididžiuojanti Anastastijos Stil vaidmenimi. Nepaisant aktorės simpatijų šiam personažui, D. Johnson prisipažino, jog nei vienas iš jos tėvų vis dar nematė pirmojo trilogijos filmo. „Jiems nejauku žiūrėti į tai – juk filme ne viena atvira sekso scena, o visa jų puokštė“, – intrigavo aktorė.

50

Vasario 10-ąją kino ekranus Lietuvoje pasiekęs antrasis trilogijos filmas „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“ sugrįžta prie Anos ir Kristijano istorijos. Pirmosios dalies pabaigoje išsiskyrę jiedu netrukus supranta, kad negali vienas be kito. Siekdamas susigrąžinti mylimąją, Kristijanas sutinka su Anos sąlygomis ir apriboja savo seksualinius poreikius vardan normalių, labiau tradicinių santykių.

Tačiau naujajame santykių etape netrukus atsiranda ir naujų problemų. Anos dėmesio ima siekti naujas jos viršininkas Džekas, taip sukeldamas Kristijano pavydą. Anos problemos įsikūnija dviejose moteryse iš mylimojo praeities. Dabartinė Kristijano verslo partnerė Elena (akt. Kim Basinger) kažkada buvo toji moteris, kuri supažindino naivų vaikiną su rafinuotais sekso žaidimais. Negana to, į Kristijano gyvenimą sugrįžta ir ankstesnė jo simpatija. Ar sugebės mylimieji nugalėti iškilusias problemas ir surasti juos abu tenkinantį santykių receptą?

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: