Deeper Upper © Agnės Papievytės nuotr.

Idėja, apie kurią vilniečių grupės Deeper Upper nariai jau seniai svajojo, netrukus bus įgyvendinta. Vasario mėnesį grupė surengs savo pirmąjį koncertinį turą po Vakarų Europą.

20 parų, 6 šalys ir 14 koncertų – tokius užmojus išsikėlė Deeper Upper savo turo metu. Suplanuotose kelionės stotelėse – muzikiniai klubai ir barai Paryžiuje, Berlyne, Amsterdame, Hamburge, Vienoje ir kituose didžiuosiuose Europos miestuose.

Grupės nariai neslepia, kad šis turas bus iššūkis jiems. „Pirmą kartą vyks tiek daug koncertų vienas po kito. O dar tie šimtai kilometrų, kuriuos reikės nuvažiuoti kiekvieną dieną. Tai bus nauja patirtis mums, bet kartu ši mintis mus ir labai žavi“, – teigia atlikėjai.

Muzikantų teigimu, šis turas bus ir savotiškas savęs išbandymas, nes savo muziką jie gyvai pristatys visiškai naujiems klausytojams. „Koncertuodami Lietuvoje ar kitose Baltijos šalyse žinome, kad ateis žmonės, kurie moka mūsų dainas, kartu jas dainuoja. Tačiau dabar save pristatysime visiškai naujai auditorijai. Vienintelė tokia patirtis – „EuroMusic“ konkursas Paryžiuje prieš du metus, kuriame užėmėme pirmą vietą. Tačiau šį kartą lauks daug daugiau koncertų ir visi jie – soliniai mūsų pasirodymai“, – mintimis dalinasi Deeper Upper nariai.

Galimybę suorganizuoti šį turą grupei pasiūlė Berlyne įsisteigusi muzikos agentūra „Meta Projects“. Jų atstovai patys susisiekė su grupe po to kai paklausė jų muzikos internete. Minėtos agentūros tikslas – sukurti sąlygas Europos grupėms rengti koncertus pasaulio šalyse ir taip plėsti savo klausytojų auditoriją.

????????????????????????????????????
Deeper Upper © Agnės Papievytės nuotr.

Koncertinio turo akimirkomis grupė žada dalintis savo „Facebook“ ir „Instagram“ paskyrose.

Grįžę po koncertų Europoje, Deeper Upper planuoja vėl užsidaryti savo studijoje ir tęsti kūrybinį pasiruošimą naujam albumui. Jį grupė planuoja išleisti jau šiemet, tačiau kol kas tikslesnių detalių nepateikia.

Taip pat skaitykite: LRT konkursas „KlipVid“ – pagal tik organizatoriams suprantamas taisykles

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: