instagram.com/therealjimparsons archyvo nuotr.

,,Didžiojo sprogimo teorija“ žvaigždė – Jim Parsons vedė grafikos dizainerį Todd Spiewak šeštadienio naktį ,,vaivorykštės kambaryje“, Niujorke.

Pastaraisiais metais jiedu šventė 14 metų sukaktį kartu, ir tai paskelbė Jim Parsons savo ,,Instagram“ paskyroje. ,,Aš susitikau su šiuo vyru… Visus 14 metų iki šiandienos, tai buvo pats geriausias dalykas, kuris man nutiko. Viena iš jo geriausių dovanų man, kad jis nebesiveda manęs dainuoti karaokes“- Jim Parsons rašo savo ,,Instagram” paskyroje.

Parson  apie savo seksualinę orientaciją 2012 metais užsiminė ,,New York Times“ žurnalistams, jog jis jau yra santykiuose 10 metų. ,,Aš tik užsiminiau truputį apie tai,“ Parsons pasakoja. ,,Pasakiau, kad Todd eina kartu su manimi į renginius.. Ir ši užuomina buvo greitai išaiškinta. Taip viskas tapo oficialu.“ Apie šią porą buvo rašyta straipsniuose, ir apie vestuvių galimybę. Tačiau, 2014 metais jis pasakė Ellen DeGeneres, televizijos laidų vedėjai, kad dar neskuba tuoktis.

44 metų aktorius anksčiau kalbėjo apie santuoką interviu metu. Ir ne vieną kartą teigė, jog jis ir Todd neskuba susituokti, nes nebuvo jaučiamas poreikis. Gėjų santuokos vis dar nėra labai pozityviai vertinamas įvykis visuomenėje.

Jim Parsons wedding

instagram.com/therealjimparsons archyvo nuotr.

,,Jūs žinote, kas yra labai juokinga man? Aš dabar esu 42 metų, ir visi mano amžiaus žmonės yra jau susikūrę vyresniųjų gyvenimą. O aš dar tik pradedu gyventi, domėtis naujomis galimybėmis.“ – teigia Jim.

Ironiška, tačiau Jim Parson personažas ,,Didžiojo sprogimo teorijoje“ (seriale jis vaidina Sheldoną), taip pat pasipiršo, tik merginai.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: