Vanity Fair žurnalo nuotr.

Pasaulio teniso čempionė Serena Williams, atrodo, nesunkiai susitvarko su visomis užduotimis. Greitu metu, sportininkei teks susidurti su motinystės sunkumais. Norėdama atšvęsti artėjantį savo mažylio gimimą, ji nesenai pozavo ,,Vanity Fair“ viršeliui. Mergina nuotraukoje dėvėjo tik apatines kelnaites, kurias juosė grandinėlė.

Serena, su savo vyru Alexis Ohanian pirmą kartą susitiko Romoje esančiame viešbutyje. Po pusantrų metų susitikinėjimo pora nusprendė susituokti 2016 m. gruodžio mėnesį. Alexis savo mylimajai nusprendė pasipiršti tame pačiame viešbutyje, kuriame jie susitiko pirmąjį kartą.

Serenos vyras prisipažino, kad iki lemtingojo susitikimo nebuvo matęs jokių teniso rungtynių ir šis sportas jam atrodė neįdomus. Šiuo metu, vyras dalyvauja visose savo žmonos varžybose ir yra vienas iš didžiausių teniso fanų.

serena Williams naked

Vanity Fair žurnalo viršelis

Prabėgus mėnesiui po vedybų, mergina suprato, kad ji jau aštuonias savaites nėščia. Niekam nežinant apie jos nėštumą, Serena sugebėjo laimėti visas septynias rungtynes Australijoje. Džiugiomis naujienoms Williams pasidalino tik balandžio mėnesį, įsikeldama nuotrauką į savo Snapchat paskyrą su antrašte ,,20 savaičių“.

Serena Williams 2

Vanity Fair žurnalo nuotr.

Annie Leibovitz nuotraukų serijoje, kurioje fotografavosi teniso čempionė, vaizduojami itin atviri vaizdai. Nepaisant to, kad Serena nuotraukose atrodo stulbinančiai ir primena kito pasaulio dievaitę, atsirado žmonių, kurie liko šokiruoti ir nepatenkinti. Nuogas nėščiosios kūnas kitiems vis dar išlieka nepatrauklus ir skirtas tik asmeniniams albumams.

Serena Williams

Vanity Fair žurnalo nuotr.

Nors sportininkės nuotraukos neišvengė neigiamų komentarų, tačiau nuotraukas išgyrusių žmonių skaičius yra didesnis. Mergina susilaukė daugybės palaikymo ir garbės, kurios ji tikrai nusipelno.

Taip pat skaitykite: Moterų kūnai iš niekada nematytos perspektyvos [FOTO] (N-18)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: