Serialo sopranai kadras

Holivude ruošiamasi kurti filmą, kurio siužetas bus didžiulio populiarumo sulaukusio JAV televizijos HBO serialo „Sopranai: Mafijos kronika“ (The Sopranos) priešistorė. Serialas, kuris po šešto sezono baigėsi dviprasmiškai nutrūkusia scena. Priešistorėje nebus pasakojimą apie serialo veikėjus prieš pat jų pasirodymą televizijoje. Nusikelti reikės į visai kitus laikus.

HBO kanalasgarsus tokiais serialais kaip „Sostų karai“, „Blakė”, „Seksas ir miestas“, „Roma“, „Ozas“ ir daugeliu kitų.

Apie naujieną buvo pranešta naujienų agentūrai AFP, kurią informavo vienas su projektu glaudžiai susijęs šaltinis. Jis patvirtino JAV pramogų verslo svetainės „Deadline“ pranešimus apie tokius planus.

Kino studijai „Warner Bros“ priklausanti įrašų bendrovė „New Line Cinema“ įgijo teises į filmo „Gausybė Niuarko šventųjų“ (The Many Saints of Newark) scenarijų. Jį parašė serialo „Sopranai“ įkūrėjas Davidas Chase‘as bei televizijos ir kino scenaristas Lawrence‘as Konneris.

Anot šaltinio, priešistorės siužetas vyksta 1960-ųjų Naujame Džersyje. Tais laikais šios valstijos miestas Niuarkas buvo itin neramus, kilus kruvinam konfliktui tarp jame gyvenančių afroamerikiečių ir italų bei šių bendruomenių gangsterių.

Apie naująjį projektą kol kas mažai žinoma, tačiau filme turėtų pasirodyti keletas serialo „Sopranai“ personažų. Tie kas žiūrėjo šį serialą, turėtų atpažinti Tonio dėdę „Jaunėlį“, parankinius Polį bei Silvio. Spėjama, kad jų vaidmenis atliks jaunesni aktoriai.

Bendraautorius D. Chase‘as taip pat prisidės prie filmo kūrimo ir dalyvaus ieškant būsimų režisierių.

Ekspertų nuomone, 1999-2007 metais transliuotas kultinis serialas, pasižymi juodu humoru ir spalvingais personažais, žymėjo „serialų aukso amžiaus“ pradžią.

Sopranai serialas

Šešis sezonus ir 86 epizodus turintis serialas laimėjo 21 „Emmy“ apdovanojimus ir penkis „Auksinius gaublius“.

Jamesas Gandolfini už Naujojo Džersio mafijos boso Tonio Soprano vaidmenį buvo apdovanotas geriausio aktoriaus apdovanojimu, o Edie Falco, seriale vaidinusi seniai kenčiančią T. Soprano žmoną, pelnė geriausios aktorės apdovanojimą. Prieš tai abu aktoriai jau yra laimėję tris kartus. Pats kūrėjas ir vyriausiasis prodiuseris yra gavęs dvi nominacijas ir jas laimėjęs.

Įvairių sunkumų patiriančio mafijos boso Tonio Soprano vaidmenį atlikęs aktorius Jamesas Gandolfini 2013 metais mirė nuo širdies priepuolio.

Taip pat skaitykite: TOP 10 vertų dėmesio naujai pasirodžiusių serialų

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: