Kino filmo "Kova iki paskutinio kraujo lašo“ kadras

Kas tavęs nenužudo, padaro stipresniu, ir Miles Teller yra gyvas to įrodymas. Naujausias aktoriaus filmas pasakoja apie bokso legendos sugrįžimą į gyvenimą po beveik tragiškai pasibaigusios automobilio avarijos. Dramoje „Kova iki paskutinio kraujo lašo“ aktorius vaidina boksininką Vinny Pazienza, kuris vos nežuvo automobilio avarijoje.

Visa tai Miles Teller labai artima, nes kino žvaigždė 2007 metais taip pat yra patekęs į automobilio avariją, kuri jį paliko sužalotą ir nežinomybėje. Teller liko gyvas tik todėl, kad iškrito iš 120 km/h važiuojančio automobilio, kuris avarijos metu vertėsi net aštuonis kartus. Į vietą atvykę pareigūnai kruviną Teller kūną rado už penkiolikos metrų nuo automobilio ir pamanė, kad jis negyvas. Laimei, viskas abejose istorijoje baigiasi laimingai.

Ši bendra patirtis aktoriui padėjo įsijausti į Pazienza vaidmenį. Vinny Pazienza išgarsėjo įveikdamas vidutinio svorio čempioną Luis Santana po 13 mėnesių trukusios fizinės terapijos.

01

Naujausiame vaidmenyje, filme „Kova iki paskutinio kraujo lašo“, Holivudo žvaigždė taip pat stebina ekstremaliais kūno pokyčiais. Pirmą kartą apsilankęs pas dietologą Miles svėrė 86 kilogramus ir turėjo 19% kūno riebalų. Įprastai aktorius vaidina komedijose, todėl išlaiko eilinio vaikino figūrą.

03

Filmavimo aikštelėje aktorius pasirodė kardinaliai pasikeitęs – 76 kilogramai ir tik 6% riebalų. Šį rezultatą pasiekti padėjo sveika mityba ir puikus treneris – penkiskart pasaulio čempiono Sugar Ray Leonard treneris Darrell Foster. Aktorius jau spėjo pajuokauti, kad jo kūnas yra pasiruošęs tapti net „Marvel“ super herojumi.

Biografinė drama „Kova iki paskutinio kraujo lašo“ kino teatruose nuo vasario 24 d.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: