Aruodas.lt archyvo nuotr.

Internete pasirodęs skelbimas apie Kauno širdyje, pačiame centre parduodamą išskirtinio dizaino 4 kambarių butą sukėlė galybę internautų reakcijų. Kandūs ir ironiški komentarai akimirksniu padėjo skelbimui išplisti viešojoje erdvėje. Buto nuotraukos išties atrodo lyg iš pasakos: vyrauja klasikinio stiliaus baldai, tapetai, kilimai. Visos interjero detalės suponuoja pseudosenovišką stilių, kuris tiesiog springsta prabanga.

Buto miegamajame vyrauja šviesios, prabangą atspindinčios spalvos.  Paveikslo bei veidrodžio stori, raštais išdabinti rėmai  – auksinės spalvos. Svetainėje galima pamatyti du masyvius, ant sienų kabančius paveikslus, ant lubų –  didžiulis, šviestuvas su žvakių imitacijomis. Klasikinio stiliaus kėdės, stalas, užuolaidos suteikia kambariui prabangos, švaros, rafinuotumo įvaizdį. Tačiau virtuvė bei vonios kambarys – tarsi iš kitos eros: vyrauja modernūs, šiuolaikiški baldai. Internautai suskubo pakomentuoti šį skirtumą: ,,Virtuvės baldus dėkim modernius, bet kad kažkas atspindėtų klasiką, įkiškim klasikinio stiliaus orkaitę ir maišytuvą.“ – Gražvilė G.

butaskaune6

Aruodas.lt archyvo nuotr.

 Buto kaina 350 000 €, o aprašymas neatsilieka ir nuo įspūdingų apartamentų nuotraukų:

Tai namai JUMS, jei norite gyventi miesto širdyje.
Tai namai JUMS, jei ieškote išskirtinio būsto.
Tai namai JUMS, jei norite negirdėti kaimynų per storas senovines sienas, kokių nerasite šiuolaikiniuose namuose.
Tai namai JUMS, jei norite nesijausti įsprausti į mažas šiuolaikines dėžutes, jei jums reikalinga ERDVĖ. Čia PRABANGA dvelkia kiekvienas kampelis, įrengtas su meile.

butaskaune7

Aruodas.lt archyvo nuotr.

Tačiau interneto platybėse žaibiškai pasklido komentarai, kurie kritiškai vertina tokį buto dizainą: ,,Kažin spintos su pūstom sukniom nėra? Kažkaip net nepatogu būtų kitą aprangą dėvėti…“ – Jurgita V. , Kai nori prabangiai ir skoningai, bet neturi nei pinigų, nei skonio“- Kristina. L Internautai nepabijojo pakritikuoti ir parduodamo buto kainos: ,,Vieta puiki- kaip tik šalia darbo birža. Iš pašalpos kaip tik ir pirkti“ – Jurgita G. ,,O jau kainų kaina.. už tokią Ispanijoj namuką nupirkt galima“ – Rasa J.

butų išpirkimas

butaskaune2

butaskaune3

butaskaune4

butaskaune5

butaskaune8

butaskaune9

butaskaune10

butaskaune11

butaskaune12

butaslaune7

Aruodas.lt archyvo nuotr.

Taip pat skaitykite: Meno kūriniai virto išskirtinio grožio suknelėmis

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: